21 juli 2014 Geld besparen

21 juli 2014

Natuurlijk wil niemand te veel betalen voor zijn internet- en tv-abonnement. Daarnaast kunt u zich misschien gedwongen voelen om overbodige uitgaven te schrappen, vanwege uw financiële positie. Hoe dan ook, er zijn genoeg reden om te kijken op welke uitgaven u kunt besparen. Logischerwijs geldt dit ook voor de kosten van een abonnement op internet en televisie. Op de website www.internetentv.info vindt u veel informatie over hoe men kan besparen op internet- en tv-kosten. Daar treft u onder andere de meest recente aanbiedingen voor internet en tv pakketten en een overzicht van de goedkoopste abonnementen. Hieronder volgen nog enkele handige tips om het meeste passende en goedkoopste abonnement te kiezen.

Besparen op uw internet snelheid

Om te beginnen is het van belang af te vragen hoe uitgebreid uw pakket eigenlijk dient te zijn. Zo kan het in eerste instantie aanlokkelijk zijn om te kiezen voor extra snel internet. De vraag is echter of u deze snelheid daadwerkelijk nodig heeft. Dit hangt af van uw internetgebruik. Wanneer u doorgaans slechts websites bezoekt, e-mails verzendt of youtube-filmpjes bekijkt, heeft u niet het snelste pakket nodig. Dit is een ander verhaal wanneer u dagelijks grote bestanden wilt downloaden of zeer intensief games speelt op internet. Wanneer u erachter komt dat u huidige pakket overbodig snel internet biedt, is het raadzaam om na de contactperiode te kiezen voor een passender abonnement.

Besparen op tv-mogelijkheden

Tegenwoordig kunt u zelf bepalen hoeveel tv-zenders u wenst te ontvangen. Uiteraard geldt weer dat hoe meer kanalen u kiest, hoe hoger de prijs van het abonnement wordt. Het moge duidelijk zijn dat het niet wenselijk is om te kiezen voor een uitgebreid pakket aan zenders, wanneer u eigenlijk maar een beperkt aantal kanalen bekijkt.

Besparen door samenvoegen van internet en tv in één pakket

Wanneer u afzonderlijke abonnementen heeft voor internet en televisie, bent u vaak duurder uit. Door dit te combineren in één pakket, bespaart u op de totale uitgaven aan een abonnement. In zo’n geval kunt u ervoor kiezen om het ene abonnement op te zeggen, en op de afloopdatum het andere abonnement uit te breiden. Het vergt wel enig onderzoek bij welke van de twee providers u uiteindelijk het goedkoopste uit bent voor een dergelijk 2-in-1-pakket. Klik hier voor meer informatie over internet- en tv- abonnementen.

Vergelijken van tv- en internet abonnementen

Wanneer u een geheel nieuw pakket voor internet én televisie wenst af te sluiten, kunt u het aanbod van internet- en tv-abonnementen het beste eerst met elkaar vergelijken. Naast de vraag welke specificaties u wenst, kunt u immers ook besparen op de prijs. Daarbij kunt u de kosten per maand van de verschillende aanbieders vergelijken. Let er wel op dat sommige aanbieders eenmalige kosten rekenen, die u bij andere aanbieders weer niet hoeft te betalen. Deze kosten dienen dus samen met de maandelijkse kosten te worden meegewogen.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie