18 januari 2013 Yarvik lanceert de Ingenia smartphone lijn

18 januari 2013

De nederlandse producent van consumenten electronica heeft deze week een compleet nieuwe smartphone lijn gelanceert. Yarvik, die al bekend stond om zijn tablet pc’s, maakt nu de stap in de smartphone markt door de lancering van Ingenia Synchro en de Ingenia X1 smartphone.

De Ingenia X1 is uitgerust met een 1.0 Ghz Snapdragon dual core processor, een 5.3 inch (13.46 cm) IPS qHD Multi-Touch screen, 1 Gb intern geheugen, 8Gb data opslag, 8 megapixel camera, WiFi: IEEE 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1 + EDR, GPS inclusief A-GPS, en een 2700 mAh Lithium polymer batterij. De Ingenia X1 is geïnstalleerd met het Android 4.0.4 Jelly Bean besturingssysteem en ondersteund het G2 netwerk (Quad band) en het 3G Netwerk (Quad band, HSDPA).

In tegenstelling to de Ingenia X1 heeft de Synchro heeft een 4.5” IPS capacitive multi-touch display. Beide toestellen zijn wel uitgerust met een dual-SIM mogelijkheid.

De Yarvik Ingenia X1 zal begin Februari beschikbaar zijn in de Nederlandse markt en zal € 269.00 euro kosten (SIM-lock vrij). De Ingenia Synchro heeft een adviesprijs van € 239.00 (SIM-lock vrij) en zal gelijktijdig beschikbaar komen. Beide toestellen worden geleverd met in-ears koptelefoon met microfoon, reinigingsdoekje, voedingsadapter, mini USB kabel en een starters gids.

Bron: Yarvik, Yarvik shop, Netwatcher en Digital Phone UK

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie