Home / Algemeen Telecom Nieuws / 17 januari 2013 De dual SIM Samsung Galaxy Grand komt naar Europa

17 januari 2013 De dual SIM Samsung Galaxy Grand komt naar Europa

17 januari 2013

De Samsung Galaxy Grand werd op 18 december 2012 officiëel aangekondigd als een mid-range smartphone. Hoewel dit toestel een 5 inch (20.32 cm) scherm heeft, biedt het slechts een WVGA resolutie van 800 x 480 pixels. Tijdens deze officiële aankondiging heeft Samsung echter niet aangegegeven wanneer dit toestel in de consumenten markt beschikbaar zal zijn. Nu blijkt uit officiële aankodigingen dat de Samsung Galaxy Grand vanaf Februari beschikbaar zal zijn in de Europese consumenten markt.

De Samsung Galaxy Grand is uitgerust met een dual core 1.2 Ghz processor, 1 Gb intern geheugen, 8 Gb data opslag, een 5 inch (20.32 cm) WVGA TFT LCD scherm, 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 2 megapixel camera aan de voorzijde, Wifi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 + LE en een 2100 mAh batterij. Het toestel is uitgerust met het Android 4.1.2 besturingssysteem en biedt ondersteuning voor het G2 netwerk (Quad band) en het G3 netwerk (Quad band). Ondersteuning voor het nieuwe G4 LTE netwerk is wordt helaas niet geboden.

De dual SIM Samsung Galaxy Grand zal vanaf eind Februari beschkbaar komen voor de Nederlandse consumenten markt. Een SIM-vrij toestel zal ongeveer € 400.00 gaan kosten. Enige tijd na de lancering van de dual-SIM versie, zal Samsung ook de single-SIM versie met dezelfde specificaties op de markt brengen.

Bron: Samsung, Unwired View, Úbergizmo en Geeky Gadgets

Over Gerard

Zie ook

Meer internetverbruik met Sonos en de Google Assistant

Het bedienen van Sonos wordt steeds gemakkelijker. Helemaal nu deze ook is samengevoegd met de …

Geef een reactie