Home / Algemeen Telecom Nieuws / 17 januari 2013 Huawei presenteerd de specificaties van de Ascend PII

17 januari 2013 Huawei presenteerd de specificaties van de Ascend PII

17 januari 2013

Tijdens de show voor consumenten electronica in Las Vegas (De “CES”) heeft Huawei al enkele nieuwe smartphones gelanceerd. Hiernaast wordt ook verwacht dat Huawei volgende maand tijdens het “Mobile World Congress” opnieuw enkele smartphones zal lanceren waaronder de Ascend PII.

De verwachte specificaties van de Huawei Ascend PII onthullen een toestel met een 1.8 Ghz quad core Hisillicon processor, 2 Gb intern geheugen, 8 Gb data opslag, een 5 inch (20.32 cm) IPS scherm (1280 x 720 pixels), WiFi 802.11 b/g/n. Bluetooth 3.0, GPS, 13 megapixels camera aan de achterzijde en een 1.3 megapixel camera aan de voorzijde en een 3000 mAh Lithium Ion batterij. Het toestel is geÏnstallerd met het Android 4.1 Jelly Bean en biedt ondersteuning voor het G2 netwerk (quad band) en het G3 netwerk (Quad band). Helaas biedt dit toestel geen ondersteuning voor het nieuwe G3 LTE netwerk.

Ook al is de Ascend PII niet het nieuwe vlaggeschip van Huawei, toch biedt dit toestel genoeg functionaliteit als een mid-range smartphone. Dit toestel zal tijdens de Mobile World Congress in Barcelona (25-28 Februari) gepresenteerd gaan worden en zal media half maart zijn opwachting gaan maken in de consumenten markt.

Bron: Huawei, Tech Radar, Phone Arena en Android Guys

Over Gerard

Zie ook

Meer internetverbruik met Sonos en de Google Assistant

Het bedienen van Sonos wordt steeds gemakkelijker. Helemaal nu deze ook is samengevoegd met de …

Geef een reactie