15 september 2014 Een iPhone 6 abonnement of iPhone 6 Plus abonnement afsluiten

15 september 2014

De iPhone 6komt er aan! Tijdens het evenement op 9 september kondigde Apple eindelijk de iPhone 6 en iPhone 6 Plus aan. Zoals de geruchten al deden vermoeden, verschijnt de iPhone 6 dus in twee modellen. De iPhone 6 met een 4,7-inch scherm, en de iPhone 6 Plus met een 5,5-inch scherm.

iPhone 6 abonnement afsluiten?

Ben je van plan een iPhone 6 abonnement af te sluiten? Het is nu bij enkele aanbieders al mogelijk om een iPhone 6 abonnement of iPhone 6 Plus abonnementaf te sluiten. Bij enkele providers krijg je zelfs de iPhone 6 al gratis bij het abonnement! Uiteraard is de iPhone 6 los kopen ook mogelijk, de iPhone 6 kopen zal vanaf 26 september mogelijk zijn in de Nederlandse winkels. Ook dan zal een pre order van een iPhone 6 abonnement of iPhone 6 Plus abonnement worden uitgeleverd.

Waarom de iPhone 6 kopen?

De iPhone 6 en de iPhone 6 Plus worden beide een absolute topper in telecom land. Apple heeft weer enkele ingrijpende veranderingen doorgevoerd in de nieuwe telefoons. Zo worden de camera’s van beide toestellen flink verbeterd, zijn beide toestellen dunner dan ooit, en daarmee wordt ook het gewicht van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus lichter dan de voorganger; de iPhone 5S. Verder is het design van beide iPhone 6 modellen volledig vernieuwd.

Ook de processor is vernieuwd, waardoor je sneller dan ooit kunt e-mail, surfen, whatsappen en meer op de nieuwe iPhone. Als klap op de vuurpijl heeft Apple een volledig nieuw betalingssysteem ontwikkeld; Apple Pay. Hiermee zal het mogelijk zijn om in combinatie met de vingerafdrukscanner van de iPhone 6 en iPhone 6 Plus, betalingen te verrichten bij verschillende (kleine) winkels in het land. Dit systeem wordt eerst getest in de Verenigde Staten, en zal later pas worden uitgerold in Nederland. Wanneer dat is, dat is nog niet bekend gemaakt door Apple.

Dit zal waarschijnlijk in 2015 het geval zijn. Dus, ben jij er uit, ga jij de nieuwe iPhone 6 kopen of een iPhone 6 abonnement of iPhone 6 Plus abonnement afsluiten?

Bron: http://www.iphone6abonnementen.nl

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie