12 maart 2013 Gaat HTC een Facebook smartphone lanceren

12 maart 2013

Volgens betrouwbare geruchten gaan Facebook en HTC binnenkort een mid-range sociaal-geïnspireerde smartphone lanceren onder de naam Myst. De website Unwired ontving onlangs een uitgebreide lijst met specificaties en heeft deze op het internet gepubliceerd.

De Myst zal uitgerust zijn met een 1,5 GHz Dual-core Snapdragon processor. 1 GB RAM geheugen en 16 GB aan dataopslagcapaciteit. De smartphone zal verder uitgerust zijn met een 4,3 inch HD scherm (320 ppi) met een 720p resolutie, een 5 megapixel hoofdcamera en een 1,6 megapixel secundaire camera.  Voor communicatie heeft deze smartphone de beschikking over Bluetooth 4.0, 802.11 a/b/g/n Wi-Fi en ondersteund het toestel 4G LTE. De Myst is geïnstalleerd met het Android 4.1.2 Jelly Bean besturingssysteem en zal hiernaast een uitgebreid pakket aan Facebook software, zoals de Facebook App, Facebook Messenger en Instagram, bevatten.

Ondanks de uitgebreide lijst van specificaties is er nog niets bekend over de prijsstelling van de Myst. Echter op gezien de specificaties zal dit toestel op basis van een subsidiestructuur bij een twee jarig abonnement ongeveer € 150 moeten gaan kosten. Wat de prijs betreft blijft het echter wel speculeren totdat HTC de werkelijk prijs bekend maakt. Volgende dezelfde geruchten zal de Myst Smartphone de komende maand gelanceerd worden.

Bron: Mashable, Techtastic, Techspot en Androidworld

Over Gerard

Zie ook

Slim smartphone gebruik in het buitenland

Hoewel sinds de zomer van 2017 binnen de EU geen extra roaming kosten meer in …

Geef een reactie