10 juli 2013 Scoor elk jaar de nieuwste smartphone bij Vodafone!

10 juli 2013

Heb je een tweejarig zakelijk of particulier “Red” abonnement met daarbij de HTC One, Samsung Galaxy SIV of de iPhone 5 bij Vodafone? Dan heb je de mogelijkheid om, tegen betaling van € 10,00 per maand, elk jaar de nieuwste smartphone te krijgen. De “New Phone Every Year” service dient wel uiterlijk drie maanden na het aangaan van een nieuw abonnement of contractverlenging worden aangevraagd. De kosten voor deze service bedragen € 10,00 per maand en worden alleen het eerste contractjaar in rekening gebracht.

Na afloop van een periode van 12 maanden stuurt Vodafone een uitnodiging om een nieuwe smartphone uit te zoeken bij één van de Vodafone of BelCompany winkels. Op dat moment heb je de keuze uit smartphones die in dezelfde categorie vallen als jouw huidige toestel. Op het moment dat je gebruik maakt van deze service wordt er automatisch een nieuw tweejarig contract aangegaan waarbij het lopende contract kosteloos wordt beëindigd. Vodafone verwacht wel dat je jouw oude smartphone in acceptabele staat (Op basis van normaal gebruik) en goed werkend inlevert. Als jouw smartphone beschadigd is (Waterschade, krassen, sterke slijtage enzovoorts, dan zal Vodafone op basis van deze schade kosten in rekening brengen (Voorwaarden Vodafone). De nieuwe smartphone wordt, net zoals dat bij de oude smartphone het geval was, jouw eigendom.

Ook heb je de mogelijkheid om het vervangen van jouw smartphone uit te stellen tot maximaal de twintigste maand van jouw contract. Na deze twintigste maand vervalt deze service en kan je jouw smartphone alleen vervangen via de reguliere weg, dus via contractverlenging, een nieuw abonnement of de aanschaf van een smartphone.

Wil je achteraf toch geen gebruik maken van de “New Phone Every Year” service, dan kan je de € 120,00 servicekosten minus € 30,00 administratiekosten terug ontvangen. Ook hier geldt natuurlijk dat je dit voor de twintigste maand moet aangeven bij Vodafone. Jouw huidige contract van 24 maanden zal dan voor de resterende periode normaal doorlopen.

Bekijk het overzicht van de Vodafone abonnementen op onze website!

Bron: Vodafone, Youtube, Phonearena en NBC News

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie