Home / Apple / 08 juli 2013 De Apple App Store viert zijn verjaardag met gratis apps!

08 juli 2013 De Apple App Store viert zijn verjaardag met gratis apps!

8 juli 2013

De App Store van Apple viert aanstaande woensdag een verjaardagsfeestje en trakteert daarbij zijn bezoekers op gratis apps. Sinds vanochtend worden er diverse populaire games en de dj-app Traktor gratis aangeboden.

De app Traktor DJ, waarvoor normaal € 17,99 moet worden neergeteld, wordt tijdelijk als gratis app aangeboden. Hiernaast zijn er kosteloos ook games te downloaden zoals Badland, Glow Puzzle, Groove Coaster Zero, Infinity Blade II, Pig Shot, Tiny Wings, Superbrothers, The Idiot Test 3 en Where’s my Water. Ook leerzaame apps zoals de Barefoot World Atlas voor kinderen (€ 7,00) en de dagboek-app Day One (€ 4,49)worden momenteel als gratis app aangeboden.

Tot op heden heeft Apple weinig ruchtbaarheid gegeven aan het verjaardagsfeestje van zijn App Store. Ook wel verstandig, want binnen de kortste keren zullen miljoenen gebruikers deze gratis apps willen downloaden.

Zie hier de welke prominente apps gratis zijn in de aanloop naar jubileum van de App Store!

Het kan zijn dat Apple de komende week met meer verassingen op de proppen komt, maar dat zullen we dus moeten afwachten. Het is niet duidelijk hoe lang deze acties doorlopen, dus snel toeslaan en downloaden is niet geheel onverstandig! Dus ga als de wiedeweer naar Apple’s App Store en sla jouw slag!

Bron: Apple, App Store, CNet, Metro en iTunes

Over Gerard

Zie ook

Bescherm je telefoon tegen krassen en barsten

Het zal wel eens heel goed mogelijk kunnen zijn dat toekomstige telefoonhoesjes met een mechanische …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *