De voordelen van een iPhone SE

Even leek het er op dat Apple zich volledig op de smartphones met grote schermen ging richten. Echter heeft Apple, als verandering ten opzichte van de algemene trend, de iPhone SE met een 4 inch scherm gelanceerd. En vreemd genoeg, tussen al het kolossale geweld van de smartphones met minimaal een 5 inch scherm, houdt de iPhone SE zich goed staande. Wat zijn de voordelen van de iPhone SE waardoor deze zich tot de populaire smartphones mag rekenen?

Design:

Het design van de iPhone SE is gebaseerd op het design van de iPhone 5S. Voor velen was het design van de iPhone 5S het beste wat Apple ooit gebracht had. De mooie schuin afgeronde randen en de combinatie van glas en metaal aan de achterzijde bieden de iPhone SE een stijlvolle en elegante uitstraling.

Hanteerbaar:

De iPhone SE weegt 113 gram en is hiermee aanzienlijk lichter dan zijn grotere broertjes de iPhone 7 Plus en de iPhone 6S plus met respectievelijk 188 en 192 gram. De smartphones worden steeds groter en zijn daardoor ook steeds moeilijker op te bergen. De tijd dat je jouw smartphone in de borstzak van jouw overhemd of eenvoudig in jouw broekzak kon opbergen leek voorbij. De iPhone SE brengt deze goede oude tijden weer terug. Klein van formaat, krachtige prestaties en eenvoudig op te bergen!

Eenvoudig te bedienen met één hand:

Het 4.7 inch scherm van de iPhone 6 is voor een redelijk grote groep gebruikers klein genoeg om het toestel met één hand te bedien. Er bestaat echter ook een aanzienlijk grote groep gebruikers die enorm veel moeite hebben om de hoeken van het scherm met de duim te bereiken. Voor deze groep is de iPhone SE met zijn 4 inch scherm een uitkomst. Zij kunnen over alle Apple functionaliteiten beschikken en kunnen deze zelfs met één hand aansturen.

Voordelig in aanschaf:

De iPhone SE kan worden gezien als een kleine uitvoering van de iPhone 6S. Het toestel is bijvoorbeeld ook uitgerust met een A9 chipset, een M9 motion co-processor en een 12 megapixel camera. Hiernaast biedt de iPhone SE dezelfde prestaties als het gaat om video (4K met 30bps of 1080p-HD met 30 of 60bps). Deze kleine smartphone biedt dezelfde functionaliteiten als zijn grote broertjes maar is beduidend voordeliger in aanschaf. Gemiddeld is men minimaal 200 Euro goedkoper uit als men een iPhone SE aanschaft in plaats van één van de topmodellen uit de iPhone reeks.

Over Gerard

Zie ook

Belangrijkste features van Samsung Galaxy S21

Samsung heeft aangekondigd dat er een nieuwe serie toestellen wordt ontwikkeld. Het gaat om de …

Geef een reactie