Alle verwachtingen rondom de iPhone 7

iPhone 7

Rond september 2016 zal er naar alle waarschijnlijkheid weer een nieuwe iPhone gepresenteerd worden, de iPhone 7. Het team van Belkostenwijzer heeft alvast het een en ander uitgezocht om zoveel mogelijk duidelijkheid te scheppen over het nieuwe toestel. Hieronder zullen we alles beschrijven wat we hebben kunnen vinden omtrent het nieuwe model.

Volgens veel bronnen kunnen we een compleet nieuw design van de iPhone verwachten. Waar het design bij de iPhone 6 al veranderd is (middels de rondingen en de behuizing met luxere uitstraling), kunnen we bij de iPhone 7 ook zeker weer nieuwe elementen verwachten. Volgens deze bronnen zal de afmeting van de smartphone wel gelijk blijven aan die van de iPhone 6 (4,7 inch).

Apple heeft recent in de iOS update een nachtfunctie geïntroduceerd waarmee je dus ’s avonds in bed met een minder felle en hoge beeldresolutie geconfronteerd wordt. Verwacht wordt dat Apple naast deze recent geïntroduceerde functie standaard een nog hogere beeldresolutie gaat leveren in de iPhone 7. Verder zal de camera hoogstwaarschijnlijk ook door ontwikkeld worden, inmiddels heeft de iPhone 6 al een 8 megapixel camera, het vermoeden is er dat er een camera geïntegreerd zal zijn met 10 megapixel.

Conclusies over de geruchten
– Nieuw design
– Hogere beeldresolutie
– Verbeterde camera

Op de hoogte blijven?
Benieuwd naar alle verwachtingen en overige informatie over de iPhone 7? Volg dan al het laatste nieuws via de link.

Mocht het team van Belkostenwijzer nieuwe informatie vinden over de iPhone 7 zal dat toegevoegd worden aan deze pagina, up-to-date blijven kan dus ook bij ons. Mocht je zelf suggesties hebben of bronnen weten die extra informatie beheren over het nieuwe iPhone toestel, stuur de redactie gerust een e-mail of plaats een reactie!

Over Gerard

Zie ook

Kunnen AirPods tegen regen?

Kunnen AirPods tegen regen?

Ben je nieuwsgierig of AirPods bestand zijn tegen regen? Deze vraag houdt veel mensen bezig, …

Geef een reactie