Levertijd iPhone 5 naar voren geschoven

22 november 2012

Levertijd iPhone 5 naar voren geschoven Goed nieuws voor iedereen in Nederland die interesse heeft in de nieuwe Apple iPhone 5 maar te laat was met bestellen.

De voorraad van iPhone 5 toestellen zal binnenkort aangevuld worden. De levertijd die aangegeven staat op de officiele Apple website is namelijk twee weken naar voren geschoven naar een verwachte levertijd van 1 – 2 weken. De afgelopen weken bleef de teller op een verwachte levertijd van 3 – 4 weken steken.

Dit had te maken met het feit dat de fabrikant van de iPhone toestellen, het Chinese Foxconn, de enorme vraag naar de iPhone 5 niet aankon. De behuizing en het beeldscherm van de iPhone 5 zijn namelijk dunner dan bij de voorganger waardoor het productieproces van de smartphone relatief ingewikkeld is.

Nu de klok weer aan het tikken is, kunnen de Nederlandse providers binnenkort weer een voorraad iPhone 5 toestellen verwachten alhoewel hier nog geen concrete uitspraken over gedaan zijn.

Ook zij kregen namelijk minder toestellen geleverd vanuit Apple waardoor het niet altijd mogelijk was om een abonnement met een iPhone 5 te bestellen.

Ook de Apple iPhone 5 is wederom een groot succes. Naar verwachting liggen de verkoopcijfer aan het eind van dit jaar nog tegen de 50 miljoen aan waardoor de iPhone 5 op de valreep nog de Samsung Galaxy SIII voorbij gaat.

Dit toestel is namelijk onlangs de 30 miljoen mijlpaal voorbij gegaan. De Apple iPhone 5 is bij meerdere Nederlandse telecom providers te bestellen in combinatie met een abonnement. Zodra deze weer op voorraad zijn, is dit een ideale manier om de nieuwste iPhone voor een schappelijke prijs aan te kunnen schaffen.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie