11 juni 2015 Waarom is Sim Only zo voordelig

11 juni 2015

Het is niet verwonderlijk dat veel mensen overstappen naar een sim only abonnement. Het is namelijk vele malen goedkoper dan een abonnement met een toestel. Het enige nadeel is dat je zelf een nieuwe smartphone moet kopen of jouw eigen toestel moet behouden. Daardoor bieden veel providers een abonnement aan tegen een lager tarief om het te compenseren.

De opkomst van sim only heeft dus voornamelijk te maken dat gebruikers maandelijks niet zoveel meer willen betalen en voor een goedkoper abonnement gaan.  Inmiddels hebben sim only abonnement de normale abonnement al overtroffen. Ongeveer de helft van alle abonnees heeft gekozen voor sim only en naar verluidt zal dit aantal alleen maar stijgen.

Aanbieders

Tegenwoordig komen er ook steeds meer aanbieders bij om zoveel mogelijk klanten aan te trekken. Jij als gebruiker ziet op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer. Maar vandaag de dag kijkt een gebruiker niet alleen meer naar de maandelijkse kosten, maar ook naar de service, het tegoed en nog enkele andere zaken om te kiezen voor een uiteindelijke aanbieder. Op die manier kunnen ze beter inschatten welke aanbieder het best aansluit op hun wensen. Het is daarom ook goed om van tevoren een sim only vergelijk te doen, voordat je een aanbieder kiest. Uiteindelijk zal je dan bij de gewenste aanbieder komen die het voordeligst en het best is voor jou.

Controleer altijd wat je krijgt

Alle aanbieders springen een gat in de lucht als ze weer een nieuwe klant binnenhalen. Daarom word je misschien wel af en toe in de watten gelegd wat natuurlijk heel positief is voor jou als gebruiker. Het is wel aan te raden om goed na te gaan wat er in een abonnement inbegrepen zit voordat je zomaar in zee gaat met een provider. Wellicht is de aanbieding die in eerste instantie toch niet zo voordelig als je eerst dacht en hebben andere providers een betere aanbieding. Controleer dus altijd goed wat er in het abonnement inbegrepen zit.

 

 

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie