iPhone 6S, wat kunnen we verwachten?

Apple-CEO Tim Cook zal op 9 september zeer waarschijnlijk de iPhone 6S en iPhone 6S Plus gaan onthullen tijdens een speciaal georganiseerd evenementáin San Fransisco, Amerika. Maar wat kunnen we verwachten van de iPhone 6S en iPhone 6S Plus, en vanaf wanneer is de telefoon beschikbaar en kan er een iPhone 6S abonnement afgesloten worden?

iPhone 6S verwachtingen

Diverse details zijn inmiddels al uitgelekt over de iPhone 6S. Naast de nieuwe iPhone presenteert Apple overigens ook een nieuwe iPad, nieuwe Apple TV en wellicht nog meer interessante dingen over iOS 9. De iPhone is nog altijd het meest populaire product; sinds september 2014 verkocht Apple er niet voor niets zo’n 180 miljoen stuks van met name de iPhone 6. De iPhone 6S zal waarschijnlijk hetzelfde ontwerp hebben als de reguliere iPhone 6, ook zal het zelfde nieuwprijs hebben als tijdens de lancering van de reguliere iPhone 6, 699 euro voor het goedkoopste model van 16GB. Tevens zal de telefoon een nieuw touchscreen bevatten, met Force Touch technologie. Verder bevat de iPhone een verbeterde 4K-camera met maar liefst 12 megapixels, in tegenstelling tot de eerdere modellen die allen nog 8 megapixels hadden. Ook wordt de selfie-camera verbeterd. Verder wordt de accu verbeterd, een nieuwe A9-processor gaat namelijk minder stroom verbruiken op de iPhone 6S. Hierdoor zul je de telefoon minder vaak hoeven opladen. Het werkgeheugen gaat tevens omhoog van 1GB naar maar liefst 2GB, zodat er meer apps tegelijk actief kunnen zijn op je telefoon. In welke kleuren komt de nieuwe iPhone eigenlijk allemaal? Verwacht wordt een Rose gouden, Gold, Silver en Space Gray kleur. 4.

iPhone 6S abonnement

Al met al gaat de iPhone 6S er dus een stuk op vooruit. Verwacht wordt dat de iPhone 6S het best verkochte model gaat worden. In eerste instantie wil het bedrijf liefst 90 miljoen exemplaren gaan produceren, en verwacht deze binnen een half jaar wel te verkopen. Ga jij ook een iPhone 6s abonnement aanschaffen? Vergelijk op iPhone6sabonnementen.nl alle aanbiedingen ámet elkaar!

Over Gerard

Zie ook

Ontdek de voordelen van Dual SIM

Ontdek de voordelen van Dual SIM

In een wereld waarin communicatie een integraal onderdeel van ons dagelijks leven is geworden, zijn …

Geef een reactie