iPhone 6S komt er aan, maar volgt er ook nog een iPhone 6C?

Waarschijnlijk worden op 9 september aanstaande de iPhone 6S en iPhone 6S Plus gelanceerd door Apple. Waar vorig jaar de iPhone 5S en iPhone 5C werden aangekondigd, ontbreekt dit jaar dus mogelijk de ‘iPhone 6C’ tijdens het Apple evenement. Maar komt er eigenlijk nog een iPhone 6C op de markt, of gaat Apple deze telefoon niet meer lanceren? Dat is de grote vraag.

iPhone 6C abonnement

Een iPhone 6C abonnement zal waarschijnlijk een stukje goedkoper zijn dan de iPhone 6S. Daarom overweegt Apple serieus om de iPhone 6C te lanceren. Volgens de laatste geruchten zou het bedrijf wel bezig zijn met de ontwikkeling van de nieuwe goedkopere iPhone, maar is het nog niet klaar om deze al aan te kondigen tijdens het aanstaande evenement.

iPhone 6C release

Mogelijk lanceert Apple in november dit jaar de iPhone 6C pas. Het model zal waarschijnlijk kleiner zijn dan de reguliere iPhone 6-toestellen, waardoor mensen die het fijner vinden om met een kleiner toestel te werken, worden beloond. Meer informatie over alle iPhone 6 toestellen is te vinden op:á http://www.iphone6abonnementen.nl.

Over Gerard

Zie ook

Ontdek de voordelen van Dual SIM

Ontdek de voordelen van Dual SIM

In een wereld waarin communicatie een integraal onderdeel van ons dagelijks leven is geworden, zijn …

Geef een reactie