10 november 2014 Altijd bereikbaar met een powerbank!

10 november 2014

Veel onderweg en continu je mobiele devices in gebruik? Je weet dan waarschijnlijk wel hoe snel je batterij van je mobiele telefoon, laptop of tablet leeg raakt. Dit met de gevolgen dat je dus niet meer bereikbaar bent, niet meer kunt werken als je onderweg bent en andere nadelen. Sinds enkele maanden bestaat de powerbank oplader, een draagbare accu waarmee je overal en altijd jouw devices kunt opladen.

Een powerbank is dus eigenlijk niets meer dan een draagbare oplader die beschikbaar is in klein formaat. Hierdoor is deze gemakkelijk mee te nemen en kun je hem in alle situaties gebruiken.

Vermogen en kwaliteit

Zoals bij alle producten zit er ook bij de powerbanks verschil in vermogen en kwaliteit. Zo zijn er veel powerbanks van plastic en gaan over het algemeen minder lang mee. Echter zijn er ook powerbank opladers van licht metaal (waardoor deze gebruiksvriendelijk blijft) welke een langere levensduur heeft t.o.v. de plastic producten. Er zit wel prijsverschil in maar op termijn is het verstandiger om te kiezen voor de duurdere powerbank omdat deze van hogere kwaliteit is. Naast kwaliteitsverschillen kun je kiezen uit opladers met verschillende vermogens. Zo zijn er powerbanks van 2200mAh maar zijn er ook powerbanks van meer dan 15000mAh. Hoe meer mAh, hoe vaker je een device volledig kunt opladen(natuurlijk afhankelijk van het gevraagde vermogen). Zo kun je met een oplader van 5400 mAh een iPhone 5 3 tot 4 keer volledig opladen maar een laptop bijvoorbeeld maar 1 keer. Schat dus in hoeveel producten je per dag op of bij moet laden om jouw productiviteit zo hoog mogelijk te houden voordat je een powerbank koopt.

Gebruiksmogelijkheden

De gebruiksmogelijkheden zijn enorm, je kunt de powerbank overal gebruiken omdat deze zo compact zijn. Meenemen in je tas, broekzak of jaszak is geen enkel probleem!

Kortom: De powerbank is een enorme uitvinding voor mensen die kampen met lege batterijen van devices op ongewenste momenten.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie