03 november 2014 Telefoon abonnementen vergelijken

03 november 2014

Vroeger hadden we nog niet zoveel keuze wanneer het ging om mobiele telefoon abonnementen. Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende abonnementen dat een keuze hierin maken soms best lastig kan zijn. Helemaal wanneer jij niet veel verstand hebt van telefoon gerelateerde zaken. Wat voor een toestel moet ik kiezen en wat voor een bundel past goed bij mijn maandelijkse gebruik? Dit zijn vaak vragen die gesteld worden door de consument. Gelukkig hebben wij tegenwoordig internet en valt daar genoeg informatie te vinden omtrent deze materie.

Mobiele abonnementen

Tegenwoordig heb je de keuze uit abonnementen met een telefoon en abonnementen zonder een telefoon. Laatstgenoemde zijn sim only abonnementen waarbij je dus geen toestel krijgt. Sim Only abonnementen zijn daardoor een stuk goedkoper in de maandelijkse kosten omdat je alleen maar betaalt voor belminuten en eventuele internet MB’s. Nadeel hierbij is dat je wel moet beschikken over een eigen telefoon toestel. Een telefoon abonnement inclusief een telefoon is vaak de meest voor de hand liggende keuze. Bij het kiezen van zo’n abonnement krijg je daarbij een “gratis” toestel. Uiteindelijk is dit toestel niet gratis en betaal je deze maandelijks af. De contractperiode is 12 of 24 maanden, waarbij 12 maanden de duurste optie is. Dit omdat de kosten verspreid worden over 12 maanden ipv 24 maanden. Het vergelijken van telefoons en abonnementen kan bij gsm-deals.net

Bundels

Welk bundel past bij jouw maandelijkse gebruik? Het beste om dit te bepalen is om te kijken naar jouw gebruiks historie. Trek hier een gemiddelde uit en je weer ongeveer wat jij nodig hebt. Heb jij geen gebruiks historie ga dan wat ruimer in de bundel zitten zodat jij straks niet buiten de bundel belt en dit extra kosten op gaat leveren.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie