iCentre

logo Icentre(1)

iCentre informatie pagina

Welkom op de speciale webpagina voor iCentre winkels. Hier staat alle informatie omtrent abonnementen in combinatie met een iPhone 4, iPhone 4S en iPhone 5.

Wij hebben in een makkelijke overzicht een vergelijking gemaakt. Je kan direct zien welke verschillen er zijn tussen de verschillende providers. Via de handige links, kom je op pagina’s waar je extra informatie uit kan halen. Kijk bijvoorbeeld ook op de MB-Wijzer, om zo voor de klant na te kunnen gaan hoeveel MB diegene gebruikt.

iphone-5

iCentre informatie pagina

Op deze pagina komt alle informatie te staan wat relevant is. Zo is er een vergelijking tussen de providers, en wat handige links waar overige informatie staat.

Mis je iets of hebben jullie vragen m.b.t. de informatie die wij neerzetten stuur ons dan een mail. Binnen 24 uur komt er een reactie met het antwoord.

Mail BelkostenWijzer

Voordelen overzicht per provider

Voordelen KPN Vodafone T-Mobile
Eigendom toestel  
Afronden per seconden    
Onbeperkt internet      *
Belbundel zelf samen stellen    
4G internet    
Leentoestel bij defect    
Maandelijks bundel aanpassen    
Gratis Cloud opslag     **  
Onderling bellen    
Onbeperkt bellen bundel    
Ruime databundel keuze    

* Snelheid verlaging na databundel. Snelheid na verlaging 64/64KBPS.
** Gratis 5 GB opslag. 20 of 50 GB opslag is extra betalen.

Informatie over KPN Mobiel Abonnement

Profiteer nu extra van FamilieVoordeel

Met KPN FamilieVoordeel krijg je voordeel als je meerdere KPN Mobiel abonnementen op hetzelfde adres hebt. Elk extra familielid krijgt € 10,- korting op zijn of haar KPN Mobiel abonnement. Om de korting binnen jouw huishouden te ontvangen hoef je alleen je familieleden in MijnKPN aan te melden voor FamilieVoordeel.

De beheerder van de familie, kan de familie aanmaken in MijnKPN voor max. 5 familieleden. Je hoeft geen familie van elkaar te zijn om in aanmerking te komen, zolang je maar op hetzelfde adres woont.

KPN Foto

Voorwaarden FamilieVoordeel

 • KPN Mobiel Abonnementen i.c.m. KPN ToestelLease die vanaf 30 juli 2012 zijn afgesloten
 • KPN Mobiel Sim Only Abonnementen die vanaf 29 oktober 2012 zijn afgesloten
 • KPN Mobiel Tablet abonnementen, met een looptijd van 1 of 2 jaar, die vanaf 29 oktober 2012 zijn afgesloten
 • Het voordeel geldt niet voor KPN ToestelLease, ExtraOpties of verbruik buiten de bundel
 • Het voordeel geldt zolang het abonnement loopt en de extra abonnementen onderdeel zijn van KPN FamilieVoordeel
 • FamilieVoordeel geldt voor maximaal 5 familieleden die op hetzelfde adres wonen Familieleden kunnen onderdeel zijn van maximaal 1 familie

Gratis draadloos internetten op alle HotSpots van KPN

HotSpots zijn publiek toegankelijke plaatsen, zoals hotels, restaurants en café’s, waar je gebruik kunt maken van draadloos internet. Je vindt de circa 1.700 HotSpots van KPN overal in heel Nederland; op Schiphol, bij NS stations, in hotels, bij tankstations, wegrestaurants, in recreatieparken en horecagelegenheden.

HotSpots werken op basis van ‘Wi-Fi’ de standaard voor draadloos Internet. Om snel draadloos te internetten heb je alleen een met Wi-Fi uitgeruste laptop of PDA nodig. Als je thuis of op kantoor al gebruik maakt van draadloos internet dan kan dat op een HotSpot ook en betaal je alleen voor de tijd die je online wilt zijn.

Je kunt op een HotSpot op dezelfde manier internetten zoals je thuis gewend bent, mailen, chatten, muziek downloaden en bellen. Door de snelheid van Wi-Fi is het mogelijk om heel snel, grote bestanden te downloaden en te verzenden. HotSpots heeft voor elk type klant een passend aanbod.

Wil je snel even je e-mail bekijken en heb je aan een kwartiertje genoeg, dan kun je al online voor 1,50 euro door het aanvragen van een nummer en code per sms. Wil je over een langere periode vaker online, dan kun je kiezen uit verschillende tegoeden of abonnementen, klik hier voor een overzicht.

 

Dekking per provider

Hieronder vind je een overzicht van dekkingskaarten. Wanneer je drukt op de link, kan je een postcode en huisnummer invullen. Je ziet dan direct wat voor dekking er is.

Wat is KPN Compleet

Combineer Alles-in-één voor thuis met mobiel en word blijvend beloond Combineer Alles-in-één voor thuis met mobiel en word blijvend beloond. Heb je thuis een Alles-in-één Pakket en een mobiel abonnement van KPN? Dan vinden wij dat wel een beloning waard. Daarom is er nu KPN Compleet. Daarmee word je als klant van KPN beloond met gratis extra’s, elke maand zolang je Compleet bent.

De gratis extra’s van KPN Compleet:

 • Gratis Pluspakket met 45 extra tv-zenders
 • Onbeperkt onderling bellen binnen je gezin*
 • Dubbele minuten, sms’jes en MB’s bij KPN Mobiel**

* Onderling bellen alleen in Nederland en bij redelijk gebruik.
** Geldig voor KPN Mobiel Abonnementen afgesloten na 29/07/12 met ToestelLease of Sim Only na 28/10/12.

De voordelen van KPN Compleet

Heb je thuis een Alles-in-één Pakket met Interactieve TV, Internet, Bellen én heb je één of meerdere mobiele privé abonnementen van KPN? Dan kun je profiteren van de voordelen van KPN Compleet. Meld je aan en zolang je Compleet bent, word je elke maand weer beloond met gratis extra’s:

Zo krijg je:

 • Gratis Pluspakket met 45 extra tv-zenders
 • Onbeperkt onderling bellen binnen je gezin
 • Dubbele minuten, sms’jes en MB’s bij KPN Mobiel

Gratis onbeperkt onderling bellen met de KPN-nummers van je gezin

Met KPN Compleet kun je in Nederland gratis onbeperkt bellen naar vaste en mobiele KPN-nummers die bij ons op hetzelfde adres geregistreerd staan (met uitzondering van niet-redelijk gebruik). Zo is je gezin altijd bereikbaar. Je kunt tot 10 mobiele en vaste nummers van KPN aanmelden.

Dubbel zoveel minuten, sms’jes en MB’s bij KPN Mobiel

Heb je het KPN Mobiel Abonnement of kies je voor dit abonnement, dan krijg je met KPN Compleet een verdubbeling van je min/sms-bundel en je MB-bundel.

KPN Mobiel is het abonnement met ToestelLease of een Sim Only abonnement afgesloten na 28 oktober 2012. Heb je een ouder mobiel abonnement van KPN? Dan krijg je de verdubbeling van je minuten, sms’jes en je MB’s als je na je contractstermijn overstapt naar het nieuwe KPN Mobiel abonnement.

Wat is KPN Compleet?

Zo werkt KPN Compleet

 • Je KPN is Compleet als je een Alles-in-één Pakket hebt met Interactieve TV, Internet en Bellen en dit combineert met één of meerdere privé mobiele abonnementen van KPN
 • De voordelen gelden elke maand zolang je Compleet bent
 • Voor KPN Compleet betaal je niets extra’s. Het zijn extra voordelen bovenop de voordelen die je al hebt bij KPN
 • Je tekent geen nieuw contract, maar houdt de huidige contracten van je Alles-in-één Pakket en mobiele abonnementen
 • Welk Alles-in-één Pakket of type mobiel abonnement je wilt, bepaal je helemaal zelf

Alle abonnementen apart aanmelden

Het Alles-in-één Pakket en het mobiele abonnement staan niet altijd op dezelfde naam. Daarom moet je ieder abonnement apart aanmelden voor KPN Compleet. Aanmelden kan in twee eenvoudige stappen.

Stap 1: Meld je Alles-in-één Pakket aan voor KPN Compleet door het invullen van de KPN Compleet Check. Aanmelden kan alleen door de contractant van het Alles-in-één Pakket. Na aanmelding ontvang je een ontvangstbevestiging per e-mail.

Stap 2: Meld de mobiele abonnement(en) van KPN apart aan door vanaf ieder toestel gratis een sms te sturen naar 1515 met de tekst COMPLEET AAN. Na iedere aanmelding ontvang je een sms met een ontvangstbevestiging.

Na KPN Compleet bevestiging gaan de voordelen in

De voordelen van KPN Compleet gaan in nadat alle diensten (Interactieve TV, Internet, Bellen en minimaal één mobiel nummer) werkend zijn op het opgegeven huisadres. Meestal is dat binnen 1 week na aanmelding van zowel je Alles-in-één

Pakket als een mobiel abonnement. Je profiteert van de KPN Compleet voordelen zodra je per e-mail én sms een bevestiging hebt gekregen dat de voordelen zijn ingegaan.

Wijzigingen in abonnementen:

Als het Alles-in-één Pakket of het laatste mobiele abonnement wordt opgezegd, vervallen ook de voordelen van KPN Compleet. Ga je verhuizen? Vergeet dan niet om voor zowel je Alles-in-één Pakket als ieder aangemeld mobiel abonnement van KPN je nieuwe adres door te geven.

Wijzigt je vaste of mobiele telefoonnummer? Dan moet je het desbetreffende abonnement opnieuw aanmelden voor KPN Compleet.