Waarom kiezen voor een nieuwe inbox?

De gemiddelde Nederland kiest voor de maildiensten van Google. In principe werkt deze prima, maar er zijn ook zeker gratis e-mail diensten die er niet voor onder doen of zelfs een stukje beter zijn. In dit artikel besteden we aandacht aan deze providers, vertellen we de voordelen en lichten we toe waarom je deze diensten zou moeten gebruiken. Lees dus vooral even verder!

Waar moet je op letten?

Bij het kiezen van een nieuwe e-mailprovider zal je op een aantal dingen moeten letten. Zo zal je ten eerste moeten nadenken over welke functionaliteiten voor jou belangrijk zijn. Iedere aanbieder heeft verschillende functionaliteiten. Zo heeft G-mail een chatfunctie, terwijl je de mailbox van Outlook erg overzichtelijk is. Je zult moeten bepalen welke mailbox voor jou het beste is en dit laten afhanngen van de voordelen per provider.

Welke providers kun je uit kiezen?

Er zijn een aantal providers waar je uit kunt kiezen wanneer je van plan bent om je aan te melden voor een nieuwe mailinbox, denk bijvoorbeeld aan Ziggo, KPN, Tele 2, UPC, Telfort, XS4ALL en zo zijn er nog een aantal. Er zijn verschillende websites waar je informatie kunt winnen over deze providers, zoals deze website over webmail. Ook is het handig om meerdere beoordelingen van andere mensen te lezen, voordat je een keuze maakt voor de mailinbox.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie