Bespaar geld met het zelf samenstellen van een sim only 

Werkt jouw smartphone nog prima, maar loopt je abonnement af? Of wil je gewoon voordeliger uit zijn? Er zijn tal van redenen waarom je voor een sim only kiest. Sim only’s worden daarom ook steeds populairder. Je kunt veel geld besparen door een sim only samen te stellen die past bij jouw wensen. 

Betaal alleen voor wat je nodig hebt

Bel je niet veel? Dan hoef je daar ook niet onnodig voor te betalen. Sim only’s zijn er al vanaf 100 belminuten. Ben je een grootverbruiker en wil je liever een onbeperkt aantal belminuten? Ook dan zijn er voor jou veel passende sim only abonnementen.

Weet jij hoeveel MB’s aan internet je verbruikt? Met alle WiFi spots van tegenwoordig is dat waarschijnlijk minder dan je zult verwachten. Je kunt je verbruik van de laatste maanden checken in je smartphone. Veel providers hebben een grote keuze aan MB bundels. Tele2 heeft bijvoorbeeld sim only’s van 1000 tot 24000 MB. Combineer je belminuten en internetverbruik in een sim only die precies bij jou past.

Je zit nergens aan vast

Wanneer je een toestel met abonnement kiest, zit je vaak voor één of twee jaar aan het abonnement vast. Met een sim only hoef je nergens aan vast te zitten. Tele2 heeft bijvoorbeeld veel keuze aan sim only’s van één maand. Ideaal voor als je op een smartphone wacht die pas over enkele maanden op de markt komt, voor mensen die nog niet precies weten wat ze willen en voor iedereen die gewoon alle vrijheid wil behouden.

Let op de aansluitkosten

Betaal niet te veel voor je aansluitkosten. Zo blijft een sim only afsluiten leuk en vrijblijvend. Sommige bedrijven en providers vragen hier wel 25 euro of meer voor, omdat ze bang zijn dat veel mensen na één maand hun sim only weer opzeggen. Zo heb je nog steeds geen vrijheid. Betaal niet meer dan 10 euro aansluitkosten en ben zo voordelig mogelijk uit met een sim only, zoals bij UnitedConsumers / Tele2.

Wil je weten welk Tele2 sim only abonnement bij jou past? Start hier de vergelijking!

 

Over Gerard

Zie ook

Slim smartphone gebruik in het buitenland

Hoewel sinds de zomer van 2017 binnen de EU geen extra roaming kosten meer in …

Geef een reactie