Waar moet je op letten als je een iPad hoes of case koopt?

De iPad van Apple is meer dan een prachtig uitziende gadget. Het is een volwaardig een stuk volwaardige zakelijke gereedschap waarmee je in staat bent om op een flexibele manier jouw productiviteit te verhogen. Steeds meer bedrijven adopteren de iPad voor zakelijk gebruik en elke week worden talloze nieuwe zakelijke apps worden uitgebracht. Maar ook in het dagelijks leven biedt de iPad zeer veel mogelijkheden. Je bent altijd en overal bereikbaar en je beschikt altijd over de nodige games om de tijd te doden. Hoe kan je jouw iPad het beste beschermen als je onderweg bent. Voor de meest geschikte hoes of case aan te schaffen ga dan naar Cases voor je Ipad van Iphone-cases.nl.

Voor het beschermen van jouw iPad heb je de keuze uit een breed assortiment. Of het nu gaat om een folio case, een sleeve of een heavy duty case, het aantal beschikbare modellen is werkelijk onbeperkt. Met de juiste hoes bescherm je jouw iPad optimaal tegen maak je jouw iPad zelfs meer functioneel tegen krassen, stoten en vallen, Indien je de juiste keuze maakt, voeg je zelfs functionaliteit aan jouw iPad toe. Zo heb je prachtige iPad cases met geïntegreerde batterij en toetsenbord en ook iPad cases met extra opbergvakjes. Kortweg, de manier waarop je jouw iPad gebruikt is sterk bepalend voor de juiste keuze van een iPad case.

Doe jouw huiswerk

Als je aan het shoppen bent voor een iPad case, is het belangrijk dat je de beschikbare recensies raadpleegt. Als er bij de betreffende case geen recensie beschikbaar is, kan je ook de andere beoordelingen voor dezelfde fabrikant raadplegen. Dit geeft enige indicatie over de iPad case waar je in geïnteresseerd bent. Ook loont het vaak de moeite om op andere websites en fora commentaren en ervaringen te raadplegen. Hierbij moet je wel duidelijk weten waarvoor je jouw iPad case gebruikt en welke toegevoegde waarde je van deze case verwacht. Zo moet je exact weten welk model iPad je hebt, waar de uitsparingen in de case moeten zitten en hoe je jouw iPad vaak gebruikt.

Functionaliteit

Bedenk welke aanvullende functionaliteit je van jouw iPad case verwacht. Gebruik je jouw iPad vaak in ‘landscape’-stand of houdt je jouw iPad vaak in de hand? Hierbij kan je bijvoorbeeld ook nog opteren voor een extra batterij, verschillende extra opbergvakjes of optimale ergonomische kenmerken. Je moet je goed beseffen dat de extra functionaliteit goed aansluit op de manier zoals je jouw iPad gebruikt.

Robuuste bescherming

Vertoef je op een zonnige dag urenlang op het strand of gebruik je jouw iPad tijdens een intense bergwandeling. De omstandigheden waaronder je jouw iPad gebruikt zijn zeer bepalend voor de keuze van de juiste iPad case. Ben je een zeer actief buitenmens, dan is een robuuste iPad case waarschijnlijk de beste keuze. Deze robuuste iPad cases zijn over het algemeen groot en zwaar. Dit komt men name door het gebruikt van bijvoorbeeld stootkussens en versterkte hoeken waardoor het risico op schade aan uw apparaat drastisch vermindert. Hierbij moet je deze robuuste iPad case gemakkelijk kunnen hanteren en moet deze case optimale bescherming bieden tegen vocht, zand, stof en andere zaken.

Optimale bescherming

Als je jouw iPad echter allen maar in jouw luie tuinstoel of aan de eettafel gebruikt, zijn de vereisten natuurlijk totaal anders. Zorgt de iPad case ervoor dat je jouw iPad gemakkelijk kan vasthouden als je in het zonnetje ligt te genieten, of zorgt de iPad case ervoor dat jouw iPad stabiel op de eettafel kan worden geplaatst? Ten opzichte van de intense buitenactiviteiten, stelt het huiselijke gebruik van de iPad aanzienlijk minder eisen als het gaat om bescherming. Als je echter zeer onhandig bent, is het gebruik van een robuuste iPad case altijd aan te bevelen. Een ongeluk zit in een klein hoekje!

Over Gerard

Zie ook

Kunnen AirPods tegen regen?

Kunnen AirPods tegen regen?

Ben je nieuwsgierig of AirPods bestand zijn tegen regen? Deze vraag houdt veel mensen bezig, …

Geef een reactie