Sim only: Veel goedkoper dan een telefoon abonnement

Een Sim Only abonnement is een abonnement die een stuk goedkoper is dan andere abonnementen. Dit komt omdat je bij een Sim Only abonnement geen telefoon afbetaald. Je betaalt alleen voor je MBÆs, smsÆjes en belminuten. Als je al een telefoon hebt of zelf een telefoon koopt, kan je een Sim Only abonnement nemen. Het kost je in de maand tussen de 5,00 en 15,00 euro. Natuurlijk ligt het er bij Sim only ook aan hoeveel MBÆs, smsÆjes en belminuten je neemt. Wil je graag veel internet dan zal het abonnement duurder zijn dan wanneer je weinig internet wilt. Daarvoor is het belangrijk om de Sim Only abonnementen te vergelijken.

Veel verschillende aanbieders

Er zijn veel aanbieders van Sim Only en als je dan toch een voordelig abonnement neemt, kun je het net zo goed het goedkoop mogelijk maken. Je hebt voor het vergelijken van je Sim Only sites om dat te doen. Dit is natuurlijk erg handig. Er zijn vergelijking sites waar je precies kan aangeven waar je behoefte naar hebt. Ben je constant aan het bellen, dan vul je een grote hoeveelheid belminuten in en tada; alle Sim only abonnementen op een rijtje waar je tussen kan kiezen. Sim only vergelijken kan bijvoorbeeld op Simonlyvergelijken.nl, en zo kom je uiteindelijk uit op je ideale abonnement die voordelig is en aan al jouw eisen voldoet.

Sim Only voordeliger?

Bij Sim only krijg je alleen een nieuwe simkaart. Je neemt dus geen toestel bij je abonnement, dit betekent dat het een erg voordelig abonnement is omdat je de telefoon niet hoeft ôaf te betalenö. Je betaald alleen maar voor het internet, de belminuten en de smsÆjes. Als je een Sim Only abonnement vergelijkt met een normaal abonnement, is een Sim Only abonnement vaak goedkoper. Dat er geen telefoon bij het abonnement zit is niet de enige reden dat het een stuk goedkoper is dan een abonnement met telefoon. Bij een abonnement met telefoon krijg je meestal korting op de nieuwe telefoon. Bij een Sim Only abonnement kan er geen korting gegeven worden op de nieuwe telefoon dus wordt er een korting op het abonnement gegeven. Je betaalt dus per maand veel minder door deze extra korting. De prijzen Sim only liggen tussen de 5,- en 15,- euro. De prijs ligt natuurlijk ook aan de hoeveelheid internet, belminuten en smsÆjes je wilt. Een abonnement met telefoon kan variδren van de 20,- tot wel 60,- euro. Een abonnement met telefoon is in vergelijking met een Sim Only abonnement altijd een stuk duurder, zeker wanneer je gebruik maakt van interessante sim only deals. Je telefoon moet wel simlockvrij zijn, dit betekent dat je in een telefoon elke simkaart van elke provider kan stoppen. Desnoods kun je je huidige provider bellen om te vragen de telefoon simlockvrij te maken, normaal gesproken is dit altijd gratis.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie