Home / Algemeen Telecom Nieuws / Nieuwe naam, nieuwe webshop

Nieuwe naam, nieuwe webshop

Als je een nieuwe telefoon nodig hebt, is er sinds 10 september een onafhankelijke webshop geopend waar je terecht kunt. Op de website Mobiel.nl kun je terecht voor mobiele abonnementen en smartphones. Eerder dit jaar heette mobiel.nl nog Studentmobiel, maar de nieuwe naam was de inspiratie om een volledig nieuwe webshop te openen. Je kunt niet alleen smartphones vergelijken, maar ook abonnementen van alle providers.

Snel je keuze maken

Doordat de site zo overzichtelijk is, kun je binnen twee klikken een weloverwogen keuze voor een sim only of toestel abonnement dat bij je past. Het aantal bezoekers van de website Mobiel.nl is de laatste jaren intensief gegroeid. Dit is met name te danken aan de actuele weergave van de nieuwste toestellen. De voor- en nadelen staan op een rij per abonnement. Bovendien geeft de webshop ook de mogelijkheid om uit verschillende bundels te kiezen.

Betrouwbaar

Mobiel.nl is wat voorheen Studentmobiel heette, en heeft daarom al vijftien jaar ervaring met het bedienen van klanten. Omdat het bedrijf volwassen is geworden en meer klanten dan alleen studenten wil dienen, is nu de webshop geopend. Hoewel de naam simpel is, is het bedrijf betrouwbaar door de vijftien jaar ervaring die het heeft met de online verkoop.

Over Gerard

Zie ook

Meer internetverbruik met Sonos en de Google Assistant

Het bedienen van Sonos wordt steeds gemakkelijker. Helemaal nu deze ook is samengevoegd met de …

Geef een reactie