Een waterbestendige iPhone 6 hoes!

De iPhone 7 en iPhone 7 Plus van Apple lijken aan de buitenzijde bijna identiek aan de vorige twee iPhone generaties. Maar net zoals bij boeken, kan je de inhoud nooit beoordelen aan het kaft. Natuurlijk zitten er belangrijke hardware en software verschillen tussen de verschillende generaties iPhones. De iPhone 7 is bijvoorbeeld een uitstekend bestand tegen water en stof volgens de IP67 norm. Maar nu is er een fantastische hoes op de markt gekomen waardoor jouw iPhone 6 nog beter bestand is tegen stof en water dan de iPhone 7. Natuurlijk zijn er ook tal van andere iPhone 6 hoesjes.

Elegant design

Deze unieke waterbestendige iPhone hoes, onder de merknaam Cos2Be wordt geproduceerd door een Chinese bedrijf dat ook gespecialiseerd is in regenkleding. Dus als het erop aan komt om iets droog te houden, dan moet dit bedrijf het echt wel weten. De waterbestendige iPhone 6 hoes heeft een elegant design en is zeer dun. Met deze hoes kan je jouw iPhone gedurende minimaal 3 minuten onderdompelen in water en biedt het bescherming tot een diepte van 1 meter. Het lijkt in de verste verte niet op de logge waterbestendige hoesjes die nu op de markt zijn.

Bescherming

Naast het feit dat deze elegante iPhone hoes bescherming biedt tegen vocht en water, biedt het door een ‘airbag’-design aan alle kanten ook bescherming tegen mechanische schade. Verder is deze iPhone hoes uitgerust met een ultra platte screenprotector (0.3 mm), een kristalheldere anti-reflecterende optische lens en slimme waterbestendige afdichtingen voor de geluidspoort (Nano resonantie diafragma technologie). De gehele iPhone hoes is transparant waardoor de flash functie bij inkomende gesprekken ook behouden blijft. Ondanks al de aanwezige water- en stof-bestendige technologie is het hoesje gemakkelijk te installeren op jouw iPhone.

Gebruik

Deze water- en stof-bestendige iPhone hoes is ontworpen voor normaal dagelijks gebruik. Het biedt een beperkte bescherming die in het dagelijks leven afdoende is. Echter is deze iPhone hoes is niet geschikt voor recreatieve of professionele wateractiviteiten. Maar als je jouw iPhone met de bescherming van deze hoes in jouw afwaswater valt, weet je zeker dat dit geen nadelige gevolgen voor jouw smartphone heeft.

Over Gerard

Zie ook

Ontdek de voordelen van Dual SIM

Ontdek de voordelen van Dual SIM

In een wereld waarin communicatie een integraal onderdeel van ons dagelijks leven is geworden, zijn …

Geef een reactie