20 oktober 2014 Sim only abonnement

20 oktober 2014

U heeft een mobieltje waar u tevreden mee bent. Het abonnement wat er aan verbonden zit is echter een ander verhaal. Gelukkig loopt dat nu af en mag u overstappen. U komt terecht in een wereld van nieuwe mobieltjes, aanbiedingen en service. Het is daarom heel erg belangrijk dat u van te voren al weet wat u precies zoekt en wat uw verwachtingen zijn van een nieuw abonnement.

U wilt geen nieuwe telefoon? Prima, dan filtert u de resultaten op sim only. Uw internet verbruik ligt vrij hoog? Prima, dan gaan we het internetabonnement omhoog krikken. Er zijn veel vragen waarop u van te voren eigenlijk al een antwoord wilt hebben. Wij hebben daarom voor u een aantal van deze vragen op een rijtje gezet om uw zoektocht wat makkelijker te maken.

Bellen: Het is de basisfunctie van een mobieltje; telefoneren. Maar hoe vaak doet u dit nog? Kijk uw rekeningen van de afgelopen 6 maanden eens na en bereken het gemiddelde. Dat is het aantal belminuten waar u voor wilt gaan.

Sms’en: Het lijkt haast overbodig met apps zoals Viber en Whatsapp. Maakt u daar meer gebruik van dan wilt u mogelijk een kleine sms bundel. Gebruikt u juist minder internet dan wilt u deze misschien wat groter houden.

Data: Niemand kan tegenwoordig meer zonder data op de telefoon. Het verbruik verschilt echter ontzettend per persoon. Er zijn apps die uw verbruik kunnen meten maar u kunt natuurlijk ook uw rekeningen van het afgelopen half jaar na kijken en wederom een gemiddelde berekenen. Houdt u er rekening mee dat sommige abonnementen extra kosten berekenen als u over uw bundel heen gaat. Informeer uzelf daar goed over.

Tip:

Het is verstandig om eens te kijken naar providers die onbeperkt internet en bellen aanbieden. Dit kan aanzienlijk in de kosten schelen. Zie de volgende link voor meer info: Sim only onbeperkt internet vergelijken.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie