Home / Algemeen Telecom Nieuws / 20 oktober 2014 Sim only abonnement

20 oktober 2014 Sim only abonnement

20 oktober 2014

U heeft een mobieltje waar u tevreden mee bent. Het abonnement wat er aan verbonden zit is echter een ander verhaal. Gelukkig loopt dat nu af en mag u overstappen. U komt terecht in een wereld van nieuwe mobieltjes, aanbiedingen en service. Het is daarom heel erg belangrijk dat u van te voren al weet wat u precies zoekt en wat uw verwachtingen zijn van een nieuw abonnement.

U wilt geen nieuwe telefoon? Prima, dan filtert u de resultaten op sim only. Uw internet verbruik ligt vrij hoog? Prima, dan gaan we het internetabonnement omhoog krikken. Er zijn veel vragen waarop u van te voren eigenlijk al een antwoord wilt hebben. Wij hebben daarom voor u een aantal van deze vragen op een rijtje gezet om uw zoektocht wat makkelijker te maken.

Bellen: Het is de basisfunctie van een mobieltje; telefoneren. Maar hoe vaak doet u dit nog? Kijk uw rekeningen van de afgelopen 6 maanden eens na en bereken het gemiddelde. Dat is het aantal belminuten waar u voor wilt gaan.

Sms’en: Het lijkt haast overbodig met apps zoals Viber en Whatsapp. Maakt u daar meer gebruik van dan wilt u mogelijk een kleine sms bundel. Gebruikt u juist minder internet dan wilt u deze misschien wat groter houden.

Data: Niemand kan tegenwoordig meer zonder data op de telefoon. Het verbruik verschilt echter ontzettend per persoon. Er zijn apps die uw verbruik kunnen meten maar u kunt natuurlijk ook uw rekeningen van het afgelopen half jaar na kijken en wederom een gemiddelde berekenen. Houdt u er rekening mee dat sommige abonnementen extra kosten berekenen als u over uw bundel heen gaat. Informeer uzelf daar goed over.

Tip:

Het is verstandig om eens te kijken naar providers die onbeperkt internet en bellen aanbieden. Dit kan aanzienlijk in de kosten schelen. Zie de volgende link voor meer info: Sim only onbeperkt internet vergelijken.

Over Gerard

Zie ook

Meer internetverbruik met Sonos en de Google Assistant

Het bedienen van Sonos wordt steeds gemakkelijker. Helemaal nu deze ook is samengevoegd met de …

Geef een reactie