19 augustus 2014 Bespaar op je abonnement door te vergelijken

14 augustus 2014

Wist je dat je heel veel geld kon besparen op je abonnement om eerst alle beschikbare abonnementen met elkaar te gaan vergelijken voordat je een abonnement afsluit? Stel je wilt een iPhone 5s hebben welk abonnement is dan het beste om erbij af te sluiten? Je kan naar de winkel gaan of naar een site zoals Vodafone.nl en een abonnement afsluiten maar vaak betaal je dan veel meer dan bij de concurrent. Daarom zijn speciale vergelijkingssites in het leven geroepen. Op deze websites kan je diverse telefoonabonnementen vergelijken en de goedkoopste uitkiezen of het abonnement die natuurlijk het beste bij jouw wensen aansluit.

Sites zoals goedkoop-mobiel-abonnement.net en telefoonabonnement-vergelijken.com zijn dergelijke vergelijkingswebsites waarop je de nieuwste smartphones met abonnementen kunt vergelijken. Wanneer je bijvoorbeeld op zoek bent naar een iPhone 5s dan kan je aangeven dat je de abonnementen van deze telefoon wilt vergelijken en als je bijvoorbeeld nog een aantal belminuten, smsjes en internetdata terug wilt zien in het abonnement dan kan je dit ook aangeven.

Zo kan je in een paar seconden zien welk abonnement het beste aansluit aan jouw wensen en kan je heel eenvoudig een abonnement via deze websites afsluiten. Het loont echt om dergelijke websites te gebruiken voor vergelijking want het kan je tientallen zo niet honderden euro’s per jaar besparen op je telefoonabonnement.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie