13 februari 2013 De 5 beste en betrouwbare iPhone 5S geruchten

13 februari 2013

Op internet staat altijd vol met geruchten over mogelijke nieuwe producten van toonaangevende producenten van smartphones. Veel van deze geruchten gaan natuurlijk over de Apple iPhone 5S, de opvolger voor de iPhone 5 die voor de zomer gelanceerd zal gaan worden. Wij hebben al deze geruchten eens goed bekeken en hebben hiervan de vijf beste en betrouwbare geruchten voor jou geselecteerd.

De lancering van de iPhone 5S:

In het verleden hebben we de trent gezien dat Apple zijn nieuwe iPhones altijd na het zomer seizoen lanceerde. Zo werd de iPhone 4 eind juli, iPhone 4S in oktober en de iPhone 5 in september gelanceerd.De laatste geruchten geven echter aan dat Apple met deze trend gaat breken en de iPhone 5S in mei zal gaan lanceren. Apple zal zal hiermee inspelen op de mogelijke lancering van de Galaxy S4 van zijn grote concurrent Samsung. Er bestaat zelfs een mogelijkheid dat Apple de iPhone 5S eerder zal lanceren omdat de lancering van de Samsung Galaxy S4 in mei zal plaatsvinden.

IGZO scherm:

De laatste technologische ontwikkelingen van de mobiele display bieden inmiddels betere specificaties dan Apple’s retina scherm. Vooral Samsung, die zelf zijn schermen ontwikkeld, heeft aangegeven dat zijn schermen met een “Full-HD” (400+ PPI) resolutie gaan gebruiken. Als tegenzet zal Apple hoogst waarschijnlijk een IGZO AMOLED scherm met hoge HD kwaliteiten gaan gebruiken in de iPhone 5s. Apple heeft hiervoor zelfs een gerenomeerde OLED expert bij LG weggekocht en heeft diverse overeenkomsten met Sharp, de producent van de IGZO schermen, afgesloten.

Camera:

Een van de componenten die Apple steevast van een upgrade voorziet is de hoofd camera aan de achterzijde van de iPhone. De 8 megapixel camera van de iPhone 5 is momenteel één van de beste camera’s in de markt, Echter hebben diverse concurrenten al aangekondigd dat zij 10+ megapixel camera’s met HD kwaliteiten gaan toepassen in de nieuw te lanceren smartphones. Meest waarschijnlijk zal de Apple iPhone 5S uitgerust worden met een 12 megapixel “Stellar” camera met een Sony lens. In het verleden heeft Apple altijd de trend bepaald als het gaat om de camera kwaliteiten, een trend die zeker bij de iPhone 5S zal moeten worden waargemaakt!

Design:

Apple zal voor het design van de iPhone 5S zeker gebruik maken van het design van de iPhone 5. In het verleden bleek dat de iPhone 3GS en de iPhone 4 praktisch hetzelfde design hadden als hun voorganger. Het iPhone 5 dunne en lichtgewicht design is momenteel één van de beste designs in de huidige smartphone markt.Het design oogt mooi, is overzichtelijk in gebruik en ligt uitstekend in de hand. Eigenschappen de gebruikers erg waarderen.

4G:

Gezien de ontwikkelingen in de Europese 4G structuur, waarbij uitvoerig gebruik wordt gemaakt van de lagere 4G frequenties, zal Apple de LTE specificaties van de iPhone 5S hierop afstemmen. Ondanks de stormachtige ontwikkelingen op de Aziatische markt is Europa en Noord Amerika een zeer belangrijke markt voor Apple. De iPhone 5 ondersteund al een quad band 4G netwerk (LTE 700 / 850 / 1800 / 1900 / 2100 MHZ) echter zal de iPhone 5S hoogst waarschijnlijk ook de Europese 800 MHz band gaan ondersteunen.

Nu is het afwachten op de officiële aankondiging en lancering door Apple. Gezien de ontwikkelingen in de smartphone markt is het zelfs mogelijk dat Apple de iPhone 5S binnen twee weken zal gaan aankondigen. Al is het alleen maar om de concurrentie voor de blijven!

Bron: Digitimes, NBC news, Tech Crunch en Latino Post

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie