Simpel Belbundel 2012

Simpel Belbundel 2012

Ben je benieuwd wat voor abonnementen Simpel allemaal had in 2012? Wij hebben alle informatie over de oude abonnementen van Simpel voor je op een rij gezet.

Onbeperkt Bellen bij Simpel

5 April 2013 heeft Simpel onbeperkt bellen geïntroduceerd binnen Nederland. De bundel kost €30,- per maand en is te koppelen aan bijvoorbeeld een internet- of sms-bundel.

Vanaf €35,- per maand heb je een onbeperkt-bellen-en-sms’en-abonnement. Simpel kent geen limiet op het onbeperkt bellen, maar er is wel een Fair Use Policy. Dit houdt in dat je je telefoon bijvoorbeeld niet als babyfoon mag gebruiken. Voor bellen naar het buitenland en 0900-servicenummers geldt de onbeperktbellenbundel niet.

De volgende abonnementen zijn te krijgen met onbeperkt bellen:

Simpel Sim Only

Simpel is, net zoals Ben, een zelfstandige provider binnen de T-Mobile familie en biedt een ruime keuze Sim Only abonnementen. Hierbij kan je kiezen uit verschillende belbundels en deze aanvullen met een sms-bundel voor onbeperkt sms’en en verschillende internetbundels.

Het tegoed van de belbundel, sms-bundel en internetbundel kan niet worden meegenomen naar de volgende maand en vervalt dus aan het einde van de lopende maand. Als je een abonnement afsluit bij Simpel kan je alleen een contract aangaan voor 24 maanden. Simpel maakt gebruik van het T-Mobile netwerk.