Samsung Galaxy S4 Abonnement

Samsung Galaxy S4 abonnement

Samsung Galaxy S4 flat

De nieuwe Samsung Galaxy S4 is op 14 maart 2013 aangekondigt door Samsung. De Samsung Galaxy S4 lag in de eerste week van mei in de winkels. Dit is iets eerder dan de lancering van de Samsung Galaxy S3. De Samsung Galaxy S4 brengt mooie functie’s met zich mee. Zoals bijvoorbeeld het besturen van de telefoon met je ogen. Samsung komt met een totaal verbeterde gebruikservaring. Op deze pagina valt alle informatie te lezen over de nieuwe Samsung Galaxy S4 inclusief abonnementen die je met elkaar kan vergelijken.

Start met vergelijken en sluit je Samsung Galaxy S4 met abonnement nu af!

Wat is er nieuw aan de Samsung Galaxy S4

De Samsung Galaxy S4 is flink verbeterd ten opzichte van de Samsung Galaxy S3. De Samsung Galaxy S4 is bijvoorbeeld niet alleen dunner, maar heeft ook wat meer rondingen dan zijn voorganger. Samsung heeft er specifiek voor gekozen om het ontwerp niet te veel te wijzigen, omdat het vertrouwd is.

De Samsung Galaxy S4 is in vergelijking met de Samsung Galaxy S3 10 gram lichter en 3mm dunner. De accu is lichter terwijl de batterijduur wel verbeterd is ten opzichte van de Samsung Galaxy S3.

De processor van de nieuwe Samsung Galaxy S4 is beter en heeft meer power dan de Samsung Galaxy S3. Samsung heeft gekozen voor een 1,9 GHz quadcore processor van Qualcomm. Deze processor biedt niet alleen meer stabiliteit, maar ook een verlengde accuduur.

De Samsung Galaxy S4 zal worden uitgebracht met Android 4.2.2. Deze versie biedt niet alleen de standaardfuncties zoals je gewend bent, maar het is ook mogelijk geworden om de telefoon met je ogen te besturen. Het toestel is in staat om met de ingebouwde camera je ogen te registreren om zo automatisch te scrollen wanneer je onderaan een pagina bent gekomen, of een video te pauzeren wanneer je van het scherm wegkijkt. Zo mis je niks van je film. Samsung is de eerste die dergelijke functies implementeert in een telefoon.

5 inch scherm

De Samsung Galaxy S4 is voorzien van een 5 inch full HD-scherm. Het scherm is dus iets groter dan de Samsung Galaxy S3, die een scherm van 4,8 inch heeft. Het scherm van de Samsung Galaxy S4 heeft een resolutie van 1080×1920 en 441 pixels per inch (ppi). Ter vergelijking, de retinaschermen van de iPhones zitten rond de 320 ppi.

De Samsung Galaxy S4 zal een 13 megapixel camera krijgen. Deze camera kan ook full HD filmen. Tijdens het filmen is er ook een mogelijkheid om foto’s te maken. De nieuwe camera heeft een gezichts- en lachherkenning. De focus van de camera is ook zeer gemakkelijk  te verleggen door op het scherm op de plek te drukken waarop je de autofocus wilt scherp stellen.

 

Panoramamodus

De Samsung Galaxy S4 kan niet alleen mooie normale-, maar ook panoramafoto’s maken. Deze wordt gemaakt door 5 Full-HD-foto’s naast elkaar te plakken, zoals het voorbeeld hieronder.

Samsung Galaxy S4 Panorama foto

Dankzij de nieuwe processor kun je veel sneller foto’s maken vanuit het startscherm.

Samsung Galaxy S4 Voor en Achterkant

 

Samsung Galaxy S4 met 4G

De Samsung Galaxy S4 is klaar voor 4G en kan dus de hoge snelheden die eraan zitten te komen aan. Zie onze 4G-pagina voor meer informatie over 4G in Nederland.

Samsung heeft ook NFC toegevoegd. Dit zat ook al op de vorige Samsung Galaxy S. Op de S4 wordt NFC naar verwachting veel belangrijker, omdat meerdere bedrijven hebben aangekondigd met NFC te zullen gaan werken. Zo kan je bijvoorbeeld je foto’s en filmpjes gemakkelijk via NFC overzetten op een ander toestel of het wordt mogelijk om met je telefoon te betalen.

Samsung Galaxy S4 demo

 

Android Jelly Bean

De Samsung Galaxy S4 zal Android Jelly Bean (4.2.2) als besturingssysteem gaan gebruiken. Daar zit natuurlijk het bekende Samsung TouchWiz overheen. Daarnaast heeft Samsung een aantal extra functionaliteiten toegevoegd, zoals besturing met de ogen, en apps als S Voice, S Health en S Translator.

Samsung hoopt ook de manier waarop mensen een telefoon besturen te veranderen. Zoals eerder beschreven is het toestel  met je ogen te besturen, maar reageert het scherm ook zonder dat het aangeraakt hoeft te worden. De Samsung Galaxy S4 registreert namelijk wanneer je naar het scherm kijkt en hoe en of je je handen beweegt. Je kan hierdoor bijvoorbeeld heel gemakkelijk door e-mails of websites scrollen zonder met je vinger van beneden naar boven over het scherm te gaan.

Ook introduceert Samsung de zogenaamde Air View-functie. Met deze functie kan je door je vinger net boven het scherm te houden een preview zien. Bijvoorbeeld als je met je vinger boven een ongeopende e-mail zit, kun je een preview van de e-mail oproepen zonder het scherm aan te raken. Wil je de e-mail daadwerkelijk openen, dan tik je erop.