Home / iPhone Lease

iPhone Lease

iPhone 5 Lease

iphone-5

KPN is per 1 juli 2013 gestopt met toestel lease, Hi is per 2 september 2013 gestopt met toestel lease en
Telfort is op 5 mei 2014 gestopt met toestel lease.

De Apple iPhone 5 is bij de grootste telecomproviders van Nederlands te verkrijgen. Deze providers zijn Hi, KPN, Telfort, T-Mobile en Vodafone. Deze telecomproviders zijn opgenomen in onze vergelijkingmodules.

Apple lanceerde de iPhone 5 in Nederland op 12 september 2012. De iPhone is sinds de introductie immens populair. Bij het drukken op deze link kom je op de pagina waar alle prijzen in 1 overzicht staan per provider: iPhone 5 prijzen.

 Welke providers bieden de iPhone 5 lease aan en welke bieden iPhone 5 abonnementen aan?

iPhone
Abonnement

iPhone 5 abonnement
bij Hi
iPhone 5 abonnement
bij KPNKpn
iPhone 5
abonnement
bij Telfort

iPhone
Abonnement

iPhone 5 abonnement
bij Vodafone
iPhone 5 abonnement
bij T-Mobile

Start met vergelijken en sluit je iPhone 5 abonnement af

iPhone 5 leasen

Het is mogelijk om bij de KPN, Hi en Telfort een iPhone 5 te leasen. Hierdoor hoef je niet bij te betalen voor je telefoon en kan je zelf je abonnement uitkiezen samen met het lease bedrag. Hoe gaat dit in zijn werk?

iPhone 4S leasen, iPhone 4 leasen, iPhone leasen

Naast het leasen van een iPhone 5 is het ook mogelijk om bij KPN, Hi en Telfort alle andere iPhones te leasen, waaronder de iPhone 4S en de iPhone 4. Het leasebedrag zal hiervoor lager zijn, omdat het om een ouder model van de iPhone gaat.

Hoe werkt leasen

Je neemt een abonnement bij de provider. Daarbij is er een vaste maandbedrag, met een aantal sms’jes, minuten en internet erbij. Wanneer je dit gekozen hebt, krijg je de iPhone voor een extra bedrag per maand. Hierdoor krijg je de iPhone “gratis”. Natuurlijk moet je je wel aan de voorwaarden houden. Deze worden hieronder uitgelegd, zodat je precies weet waar je aan toe bent!
Wil je meer informatie over het concept van een telefoon leasen, dan kan dat op onze telefoon lease pagina.

Voorwaarden “gratis” iPhone 5

Er zitten voorwaarden aan de “gratis” iPhone 5. Hiervoor moet je de telefoon leasen. Dit kan bij de volgende providers: KPN, HI en Telfort. Voor een bepaald bedrag per maand krijg je de telefoon om te leasen, dat kan voor 1 of voor 2 jaar. Na de contractperiode is het toestel in te leveren, om te ruilen of af te kopen zodat hij van jou wordt. Aan het laatste zit wel een voorwaarde aan vast.

  • 1 jarig contract: bij overname kost de telefoon 35% van de dagwaarde.
    Let op: deze waarde wordt door de provider bepaald en daar zijn geen rechten aan verbonden.
  • 2 jarig contract: bij overname kost de telefoon 15% van de dagwaarde.
    Let op: deze waarde wordt door de provider bepaald en daar zijn geen rechten aan verbonden.

iPhone 5 abonnementen

iPhone 5 abonnementen zijn af te sluiten bij MTV-Mobile, T-Mobile, Sizz en Vodafone. Bij deze providers lease je niet, maar via deze providers sluit je een iPhone 5 abonnement af zoals je gewend bent. Zo kies je belminuten, sms’jes en aantal MB’s, hiervoor betaal je een maandbedrag waarbij je soms nog moet bijbetalen voor de telefoon, in dit geval een iPhone 5. De abonnements prijzen zijn helaas nog niet beschikbaar. Bij het drukken op deze link, kom je op de pagina waar alle prijzen in 1 overzicht staan per provider: iPhone 5 prijzen.

Deze providers zullen hun eigen acties in gaan zetten om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Wees er wel snel bij want wij verwachten dat de iPhone 5 snel uitverkocht zal worden. Er is een grote vraag naar deze telefoon.

iPhone 5 “gratis”?

Omdat de prijzen nog niet bekent zijn bij alle providers, kunnen we nog niet met zekerheid zeggen of er een abonnement komt waarop deze gratis zal zijn zonder een bijbetaling. Meestal betaal je van te voren een bedrag bij waarna je de iPhone 5 krijgt. Met onze iPhone abonnementen vergelijktool kan je precies zien wat het gaat kosten.

Let op: bij deze abonnementen moet van te voren betaald worden. De iPhone 5 die niet in de lease aangeschaft wordt, is van jezelf. De telefoon hoeft niet terug gegeven te worden aan het eind van de contractperiode.