Home / Apple iPhone 5S

Apple iPhone 5S

 Apple iPhone 5S voorkant

Apple iPhone 5S

High end met uniek design, nu nog dunner en sneller.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overzicht Apple iPhone 5S

De nieuwste versie van een reeks van succesverhalen, de Apple iPhone 5S. Dit is toestel is de opvolgers van de Apple iPhone 5. De behuizing is vrijwel hetzelfde als zijn voorgangers, behalve dat er nu een dubbele flits op zit, Touch ID heeft en een stuk slanker is geworden. Daarnaast heeft Apple de processor flink onder handen genomen, waardoor deze nu op 64 bits draait in plaats van 32 bits. Ook heeft Apple nu ook iOS 7 geïntroduceerd, waarbij het gehele OS is aangepast met een nieuw design. De Apple iPhone 5S biedt voor iedereen wat wils en voelt zeer gebruiksvriendelijk aan door de nieuwe interface. Kortom ben je op zoek naar een high end telefoon met goede specificaties? Dan is de iPhone 5S zeker iets voor jou. 

Informatie

De iPhone 5S van Apple is op dit momenteel het topmodel binnen de iPhone reeks. Het toestel beschikt over een 4 inch retina display met een resolutie van 640 x 1136. Het toestel heeft tevens een 8 megapixel camera waar full HD (1080P) foto’s en video’s mee geschoten kan worden. De iPhone 5S verschilt van de iPhone 5 doordat het toestel nog lichter en sneller is. Ook heeft de iPhone 5S Touch-ID. Hiermee kunnen gebruikers het toestel ontgrendelen door hun vinger om de home knop te legen.
Naast deze functies beschikt de Apple iPhone 5S ook over een uniek design net zoals zijn voorganger waarin hoogwaardige materialen zijn gebruikt. Het display van de iPhone 5 zorgt er voor dat je haarscherp alle content kan bewonderen. Onder de motorkap van het toestel zit een Dual Core processor die zijn werk doet op 1,7GHz. De iPhone 5S is beschikbaar in 16, 32 en 64 GB geheugen en in de kleuren zwart en wit.
Hoe scoort de Apple iPhone 5S?
Kieskeurig: 8
Tweakers: zeer goed

Voordelen en nadelen

Voordelen Apple iPhone 5S

  • Veel applicaties
  • Uniek design
  • Hoogwaardig materiaal
  • Gebruiksvriendelijke interface

Nadelen Apple iPhone 5S

  • Prijs
  • Weinig mogelijkheden tot het aanpassen van software zoals bij Android

Specificaties Apple iPhone 5S

In het kort
Scherm Retina 4,0 inch
Resolutie 640 x 1136
Gewicht 112 gram
Camera 8 megapixel
Besturing iOS 7
Uitgebreid
Vormgeving Candybar
Afmeting 123,8 x 58,6 x 7,6 mm
Processor Apple Dual core 1,7 GHz
Touchscreen Capacitief touchscreen
Geheugen 16/32/64 GB dynamisch geheugen
Geheugenkaart sloten Nee
Standbytijd 250 uur
Simkaartformaat Nano-SIM

Foto’s Apple iPhone 5S

Apple iPhone 5S voorkantApple iPhone 5S voorachterkant  Apple iPhone 5S zijkant

Prijzen Apple iPhone 5S

De prijs van Apple iPhone 5S verschilt per aanbieder, Belkostenwijzer richt zich vooral op abonnementen, en abonnementen in combinatie met telefoons.
Wij vergelijken de verschillende abonnementen met telefoon in combinatie met jouw gebruik, dat kan via de link hieronder.
Vergelijk Apple iPhone 5S abonnementen.