Is een gereviseerde iPhone 6S wel de moeite waard?

Op internet vindt je werkelijk duizenden mogelijkheden als je op zoek bent naar een nieuwe smartphone. Als Apple fan ben je natuurlijk gewent aan de mogelijkheden van een smartphone met het iOS besturingssysteem en dus ga je op zoek naar een iPhone. Als je over een beperkt budget beschikt dan is de aanschaf van een iPhone 7 of iPhone 7 Plus helaas onbespreekbaar. Echter door de introductie van het laatste model iPhone is de vorige generatie smartphones van Apple, de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus een stuk aantrekkelijker geworden.

De aanschaf van de iPhone 6S

Zoals het een goede Nederlander betaamd, wil je het laatste model voor een spotprijsje aanschaffen. Helaas zullen de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus een aanzienlijke aanslag doen op jouw toch al beperkte budget. Zelfs voor de vorige generatie smartphones van Apple, de iPhone 6S en de iPhone 6S Plus, moet je flink in de buidel tasten. En laten we eerlijk zijn, een ouder model van Apple is ‘not-done’. Een goed alternatief is dan een gereviseerde iPhone 6S die je dan voor een kleine 400 Euro kunt aanschaffen.

3D Touch technologie

Nu heeft de iPhone 6S natuurlijk een prachtig design en biedt deze smartphone werkelijk enorm veel functionaliteiten. Het toestel, dat gebouwd is op een aluminium frame trendy uitstraling en bevat natuurlijk de geavanceerde 3D touch technologie. Door gebruik van deze technologie heb je de mogelijkheid om razendsnel op berichten te reageren, bestanden en media verzenden. Ook kan je deze 3D touch technologie gebruiken om talloze andere apps te ontgrendelen.

Aanzienlijke opslagcapaciteit

De iPhone 6S is standaard te verkrijgen met een opslagcapaciteit van 16GB, 64GB en 128GB. Hiernaast heb je dan ook de beschikking over 5GB opslagcapaciteit aan iedereen met een iCloud-account. Helaas beschikt de iPhone niet over de mogelijkheid om de opslagcapaciteit uit te breiden met een geheugenkaart. Maar met een geringe maandelijkse investering kan je je iCloud upgraden met 50GB tot zelfs 2TB.

Over Gerard

Zie ook

Kunnen AirPods tegen regen?

Kunnen AirPods tegen regen?

Ben je nieuwsgierig of AirPods bestand zijn tegen regen? Deze vraag houdt veel mensen bezig, …

Geef een reactie