13 juni 2015 Laat je smartphone vandaag nog verzekeren

13 juni 2015

Ken je het gevoel dat jouw smartphone op de grond valt indien je deze net uit je tas of broekzak pakt? Op dat moment voel je woede en verdriet tegelijk door jouw lichaam heengaan, want er zitten krassen en deuken op het toestel. Of erger nog, de telefoon ligt helemaal in stukken op de grond en dan ben je nog verder van huis. Op zo’n moment kan je jezelf wel voor je hoofd slaan, want de smartphone is een belangrijk onderdeel van jouw leven geworden en nu kun je deze niet meer gebruiken. Dit soort situaties kan natuurlijk iedereen weleens overkomen, want iedereen het te maken met pech. In zo’n geval is het verzekeren van jouw smartphone geen overbodige luxe. Op die manier worden alle kosten gedekt indien er onverwachts iets gebeurt met jouw toestel. Dus wacht niet langer en sluit vandaag nog een smartphone verzekering af.

Voorkomen is beter dan genezen

Natuurlijk is het niet leuk als jouw smartphone op de grond valt of via een andere manier schade oploopt. Een mobiele telefoon is een apparaat dat je dagelijks gebruikt en daarom zou je er juist extra voorzichtig mee willen zijn. Toch heb je het niet altijd zelf in de hand, want ongelukken gebeuren namelijk op onverwachte tijdstippen. Laat daarom je smartphone zo snel mogelijk verzekeren, zodat jij niet voor de kosten opdraait. Op die manier kun je jouw toestel laten repareren voor helemaal niets.

Waar ben je allemaal voor verzekerd?

Er zijn talloze situaties die kunnen gebeuren met jouw smartphone. De meest voorkomende situatie is dat je het toestel per ongeluk laat vallen. Een andere vervelende situatie is dat jouw telefoon wordt gestolen. In dat geval wordt jouw smartphone ook verzekerd tegen diefstal. Het kan natuurlijk ook voorkomen dat er per ongeluk water op jouw toestel komt en de knoppen niet meer werken. Ook dan wordt alles vergoed. Kortom, jouw smartphone laten verzekeren heeft veel voordelen, dus doe het nu nog voordat het te laat is.

 

Over Gerard

Zie ook

Slim smartphone gebruik in het buitenland

Hoewel sinds de zomer van 2017 binnen de EU geen extra roaming kosten meer in …

Geef een reactie