10 september 2014 Kiezen voor het goedkoopste sim only abonnement

Verschillende providers bieden goedkope sim only abonnementen aan. Om daadwerkelijk te kiezen voor het goedkoopste sim only abonnement zijn er een aantal dingen om rekening mee te houden.

Veel mogelijkheden bij een goedkoop sim only abonnement

Bij het kiezen van het goedkoopste sim only abonnement is het belangrijk om te weten wat providers aanbieden. Sim only abonnementen zijn zeer flexibel en bieden verschillende mogelijkheden. Zo kan men kiezen voor een sim only abonnement met 4G of 3G internet. Tevens is het mogelijk om te kiezen voor alleen bellen en smsen of een pakket bestaande uit zowel internet als bellen en smsen. Youfone is bijvoorbeeld de goedkoopste sim only provider met alleen bellen en smsen. Voor slechts €4,- per maand biedt Youfone 250 minuten en smsjes.

Het goedkoopste sim only abonnement met maandelijks contract

Weten waar men voor kiest is net zo belangrijk als voor hoelang. De contractsduur verschilt per sim only provider. Veelal zit de consument bij een sim only abonnement vast aan een één- of tweejarig contract. Iedere provider probeert de goedkoopste sim only abonnementen aan te bieden. Hierdoor ontstaan wisselende tarieven. Een tweejarig contract waarbij de prijs vaststaat, kan op langer termijn duurder uitvallen. De consument heeft meer vrijheid wanneer elke maand het contract vernieuwd en aangepast kan worden.

Goedkoopste sim only kiezen

Kiezen voor het goedkoopste sim only abonnement hangt af van persoonlijke voorkeuren en mobiel verbruik. Voor bijvoorbeeld een 4G sim only abonnement kunnen de abonnementen vergeleken worden op snelheid; contractduur; hoeveelheid data en het aantal belminuten dat bij het abonnement zit. Bij intensief internet verbruik is het kiezen van een grotere databundel goedkoper. Internetten buiten de bundel kost gemiddeld 25eurocent per MB. Als men over de bundel heen gaat kan dit duur uitvallen.

Over Gerard

Zie ook

Winkels Vodafone dicht in verband met Corona virus

Niet alleen de winkels van T Mobile en KPN gaan dicht in verband met het …

Geef een reactie