Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxt SIV voorkant

 

Samsung Galaxy S4

Groot scherm, snelle processor en Android 4.2.2

Overzicht Samsung Galaxy S4

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is de Samsung Galaxy S4, een innovatieve smartphone die eind april in de consumentenmarkt beschikbaar is. De Samsung Galaxy S4 is de eerste smartphone die beschikt over een Octo Core Exynos 5 processor en is geïnstalleerd met de laatste versie van het Android besturingssysteem. Deze smartphone heeft een 5 inch Full-HD AMOLED scherm (1080 x 1920 pixels) en heeft een schitterend design. De Samsung Galaxy S4 is zeer dun (7,9 mm) en heeft verdere afmetingen van 136,6 bij 69,8 mm. Deze smartphone heeft alle technologie, die zijn voorganger (Samsung Galaxy S3) al had, en is verder uitgerust met oog-herkenningssoftware waarmee de gebruiker met simpele oogbewegingen door webpagina’s en lijsten kan scrollen.

Informatie

De Samsung Galaxy S4 scoort, ondanks dat de lancering eind april gepland staat, goed in verschillende reviews. Deze smartphone biedt hetzelfde gebruiksgemak als zijn voorganger. De camera (13 megapixel met een resolutie van 4128 x 3096 pixels) wordt ondersteund door nieuwe innovatieve camerasoftware. Verder biedt de Samsung Galaxy S4 een uitstekende geluidskwaliteit en een betrouwbare en verwisselbare accu. Samsung heeft veel aandacht besteedt aan de software van de Samsung Galaxy S4. Naast de S-Translator app, die erg veel weg heeft van Google’s translate software, biedt de Samsung Galaxy S4 ook toegang via voice-control waardoor de gebruiker “Hands-free” toegang heeft voor bellen, berichten, muziek, navigatie en tal van andere applicaties.

Hoe scoort de Samsung Galaxy S4?
Tweakers: Goed tot zeer goed

Voordelen en nadelen

Voordelen Samsung Galaxy S4

  • Prachtig design
  • Ultra dun (7,9 mm)
  • Innovatieve software
  • Full-HD AMOLED scherm
  • Camera 13 megapixel (4128 x 3096 pixels)

Nadelen Samsung Galaxy S4

  • Plastic casing
  • Groot toestel

Specificaties Samsung Galaxy S4

In het kort
Scherm Super AMOLED HD 5,0 inch
Resolutie 1280 x 1920
Gewicht 103 gram
Camera 13 megapixel
Besturing Andriod 4.2.2
Uitgebreid
Vormgeving Candybar
Afmeting 136,6 x 69,8 x 7,9 mm
Processor Exynos 5 Octo Core Processor 1,6 GHz
Touchscreen Capacitief touchscreen
Geheugen 16/32/64 GB dynamisch geheugen
Geheugenkaart sloten Ja
Standbytijd ? uur
Simkaartformaat Micro-SIM

Foto’s Samsung Galaxy S4

Samsung Galaxt SIV voorkant Samsung Galaxy SIV achterkant Samsung Galaxy SIV zijkant

Prijzen Samsung Galaxy S4

De prijs van Samsung Galaxy S4 verschilt per aanbieder, Belkostenwijzer richt zich vooral op abonnementen, en abonnementen in combinatie met telefoons.
Wij vergelijken de verschillende abonnementen met telefoon in combinatie met jouw gebruik, dat kan via de link hieronder.
Vergelijk Samsung Galaxy S4 abonnementen.