KPN alles in één mobiel
KPN alles-in-één mobiel

Per 1 juli 2013 heeft de KPN nieuwe belbundels geïntroduceerd waarbij de “Toestel Lease” is vervallen. De betekent dat het toestel, dat je bij het afsluiten van het abonnement ontvangt, ook direct jouw eigendom is. Het toestel zit inbegrepen in de maandelijkse kosten van het abonnement.

De KPN hoopt met deze nieuwe abonnementen meer duidelijkheid en gemak aan de consumenten te bieden. Vooral ovder de kosten voor het abonnement is de KPN erg duidelijk, je betaald één prijs voor onbeperkt bellen, sms’en en internetten zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Elk abonnement uit de “Alles-in-één” categorie biedt direct toegang tot het 4G netwerk van de KPN.

De KPN biedt, naast deze abonnementen, ook een aantal gratis opties waarmee je het abonnement kan aanvullen en meer compleet kan maken. Hierbij wil de KPN het eenvoudig en overzichtelijk houden door het maken van goede en duidelijke afspraken.

Wil jij ook een telefoon of Sim Only met een nieuwe KPN alles-in-één mobiel abonnementsvormen, of wil je deze vergelijken? Dat kan bij BelkostenWijzer, Vergelijk KPN abonnementen.

Abonnementen van KPN

Per 1 juli 2013 heeft de KPN een nieuw assortiment “Alles-in-één” abonnementen gelanceerd.

Ingaande deze datum is de KPN ook afgestapt van het zogenaamde “Toestel Lease” waardoor het toestel, dat je bij het afsluiten van een abonnement ontvangt, ook werkelijk van jou is.

De KPN heeft een overzichtelijk aanbod van belbundels, je kunt kiezen uit bundels met 100 belminuten, 200 belminuten en onbeperkt bellen. Binnen deze belbundels kan je kiezen voor drie mogelijkheden om het toestel af te betalen: Basis, Standaard en Luxe.

KPN Familie voordeel

Hiernaast heeft de KPN een aantrekkelijke aanbieding voor bewoners van hetzelfde adres. Elke inwoner, die op hetzelfde adres staat ingeschreven, kan € 10,00 per maand korting krijgen als hij of zij ook een abonnement bij de KPN afsluit. Dit biedt helderheid in het beheer van abonnementen in gezinsverband en is ook nog eens voordeliger.

Internet van KPN

Zoals bekend is de KPN in een vergevorderd stadium met het uitrollen van het 4G netwerk en zet al zijn klanten gratis over op dit netwerk. Hierdoor heb je in de nabije toekomst de beschikking over een sneller en stabieler netwerk voor het mobiele internet. Het 4G netwerk van de KPN is bijna in geheel Nederland beschikbaar.

Het gebruik van mobiel internet zit in de bundels van de KPN inbegrepen waarbij de KPN de snelheid verlaagd naar 64Kb/s down en 32Kb/s up als je de datalimiet van jouw bundel hebt verbruikt. Hierdoor kan je dus gewoon zonder extra kosten blijven internetten, ook al heb je alle MB’s van jouw bundel verbruikt.

Abonnement kosteloos aanpassen

Bij de KPN is het mogelijk om maandelijks jouw abonnement naar boven en naar beneden aan te passen. Het aanpassen van het abonnement is gratis en kan in een onbeperkt aantal stappen worden gedaan. Dit is erg handig als jouw bel of internetgedrag tijdelijk veranderd zoals een vakantie in Nederland of dat je tijdelijk op een andere locatie gaat werken.

Let wel op, in de eerste drie maanden na het afsluiten van het abonnement kan je dit abonnement niet aanpassen. Na deze eerste drie maanden heb je alle vrijheid om jouw gewenste aanpassingen door te voeren.

Hoe ziet een KPN abonnement er uit

De abonnementen van de KPN zijn totaalpakketten waarbij je kan kiezen uit verschillende belbundels, sms-bundels en internetbundels. Zoals eerder vermeld, kan je bij de KPN maandelijks jouw abonnement naar boven of naar beneden aanpassen. Het aanpassen van het abonnement is gratis en kan in een onbeperkt aantal stappen. Het wijzigen van jouw abonnement kan echter pas na 3 maanden vanaf de ingangsdatum van het contract. De eerste drie maanden moet je het doen met de abonnementsvorm waarvoor je gekozen hebt.

Bij de Internetbundels van de KPN heb je een bepaald aantal MB’s per maand waarmee je de beschikking hebt over het mobiele internet. Bij het bereiken van de datalimiet wordt je niet met extra kosten geconfronteerd maar verlaagd de KPN de snelheid van het mobiele internet (64Kb/s down en 32Kb/s up). Met deze snelheden is het goed mogelijk om te internetten en te Whatsapp’en. Echter de zwaardere applicaties zoals Facebook en Youtube werken bij deze verlaagde snelheden niet tot nauwelijks.

Abonnementen met een basis toestel:

KPN Abonnement Bel Sms MB
Basis 100 of 100 en 100 MB
Basis Standaard 200 of 100 en 100 MB
Basis Luxe 200 of 200 en 200 MB
Basis Basis 200 of 200 en 200 MB
Basis Standaard 200 of 200 en 200 MB
Basis Luxe 200 of 200 en 200 MB

Abonnementen met een Smartphone:

KPN Abonnement Bel Sms MB
Basis Instap onbeperkt onbeperkt 500 MB
Standaard Instap onbeperkt onbeperkt 500 MB
Luxe Instap onbeperkt onbeperkt 500 MB
Basis Standaard onbeperkt onbeperkt 2.000 MB
Standaard Standaard onbeperkt onbeperkt 2.000 MB
Luxe Standaard onbeperkt onbeperkt 2.000 MB
Basis Premium onbeperkt onbeperkt 4.000 MB
Standaard Premium onbeperkt onbeperkt 4.000 MB
Luxe Premium onbeperkt onbeperkt 4.000 MB

Sim only abonnementen:

KPN Sim Only Bel Sms MB
Budget 100 100 of 100 0 MB
Budget 150 150 of 150 0 MB
Sim Only Basis 100 en 100 en 100 MB
Sim Only Basis 200 en 200 en 200 MB
Sim Only Instap onbeperkt onbeperkt 250 MB
Sim Only Standaard onbeperkt onbeperkt 1.000 MB
Sim Only Premium onbeperkt onbeperkt 2.000 MB

Extra’s op de abonnementen

KPN bied bij hun Alles-in-één abonnementen gratis opties. Wij hebben ze op een rij gezet:

Mijn KPN app voor op je mobiel. Hier kan je altijd je gebruik in de gaten houden.

KPN Hotspots. Op 1.700 verschillende plekken in Nederland gratis gebruik van KPN Hotspot.

KPN Cloudopslag. 5 GB aan cloud opslag gratis. Nooit meer je contacten en je foto’s kwijt.

Gratis KPN Security. Altijd je telefoon beveiligd tegen virussen. Hier zit ook een firewall beveiliging in.

Altijd gratis bellen naar de klantenservice. Voor elke vraag kan je bij de klantenservice terecht met je mobiele telefoon door het nummer 1200 te bellen.