iPhone abonnement

Overzicht iPhone abonnementen

Gemakkelijk ontdekken welke provider de beste iPhone-deal voor jouw heeft? Vul dan onze iPhone-vergelijker in, stel de eigenschappen van het abonnement naar wens in en BelkostenWijzer rekent voor jou uit welk iPhone-abonnement passend is. Onze dienstverlening is kostenloos. Wij streven naar een transparante markt om iPhone-abonnementen eenvoudig en snel te vergelijken. Hierdoor heb je altijd een passend iPhone-abonnement voor de gekozen contractduur. KPN, HI en T-Mobile hebben nu heb prijzen bekent gemaakt.

iphone-5

Wil je een iPhone abonnement vergelijken, start dan onze vergelijken.

iPhone 5 prijzen bekent

De iPhone 5 prijzen zijn bekent gemaakt. KPN, HI, T-Mobile Vodafone en Sizz zijn de eerste die de prijzen bekent hebben gemaakt. Hier zie je dus ook duidelijk wat je moet betalen voor de iPhone in combinatie met een abonnement.

iPhone Vergelijken

De Apple iPhone is bij de grootste telecomproviders van Nederlands te verkrijgen. Deze providers zijn Hi, KPN, Telfort, T-Mobile, MTV Mobile, SIZZ en Vodafone. Uiteraard zijn al deze telecomproviders opgenomen in onze vergelijkingmodules.

Nu u alle iPhone-abonnementen kunt vergelijken, kunt u direct een bestelling plaatsen bij de gekozen telecomprovider. Apple lanceerde de iPhone in Nederland op 11 juli 2008. De iPhone is vanaf de introductie immens populair. T-Mobile Nederland had als einige telecomprovider in Nederlang het alleenrecht op de iPhone.

In Nederland was het toen nog niet mogelijk om de iPhone los te kopen of met een andere aanbieder te vergelijken. Van het alleenrecht dat T-Mobile had is geen sprake meer. Maar door de komst van nieuwe telecomaanbieders en speciale iPhone-abonnementen is het vergelijken er niet gemakkelijker op geworden. Daarom hebben wij met onze speciale iPhone-vergelijkingstool het aanbod overzichtelijker en eenvoudiger gemaakt.

Onderling iPhone-abonnementen vergelijken

Opzoek naar iPhone 3GS 8GB, iPhone 4 8GB, iPhone 4GS 16GB, 32GB of 64GB of de nieuwe iphone 5 om los aan te schaffen? Of ben je op zoek naar een goedkoop en passend abonnement voor een iPhone 3GS 8GB, iPhone 4 8GB, iPhone 4S 16GB, iPhone 5, iPhone 5S of de nieuwe iPhone 6?

Hier vindt je alle bekende telecomaanbieders van Nederland. Je kan deze eenvoudig en snel vergelijken om zo een compleet aanbod van iPhone-abonnementen onderling te vergelijken. Zo weet je direct bij welke aanbieder je het best een iPhone-abonnement kunt afsluiten.

De smartphone van Apple

Apple is ongekend populair en voor velen onmisbaar. Eerst was er de Apple iPod met de witte oordopjes. Al snel volgden er witte Macbooks. Een volgend product van Apple werd de iPhone, met een enorm aantal mogelijkheden: telefoneren, internetten, fotograferen, filmen, muziek luisteren, gamen en meer. Het nieuwste model van iPhone is de Apple iPhone 5. Een alternatief voor een laptop verscheen in 2010: de iPad.

Uw grote voordeel

Om het grootste voordeel te kunnen bieden, selecteren wij elke aanbieding. We plaatsen die in een handig overzicht. Jouw grote voordeel: je hoeft niet meer afzonderlijk de websites van T-Mobile, KPN, Vodafone, Hi, Telfort en tientallen webwinkels te bezoeken voor een goedkoop iPhone-abonnement. Je checkt gewoon op deze pagina de meest actuele aanbiedingen. Wil je liever eerst de reguliere maandkosten voor een iPhone-contract (inclusief aansluit- en aanschafkosten) bekijken? Vergelijk dan gratis een iPhone-abonnement. Je ziet op die manier direct wat de goedkoopste iPhone-providers zijn.

Voordelen iPhone

De keuze voor een Apple iPhone is een vaak een bewuste keuze. Misschien heb je wel getwijfeld tussen een Blackberry, HTC, Nokia of Samsung. Deze smartphones draaien op eigen besturingssystemen of maken gebruik van Android, Windows Phone of Blackbrry OS.

Apple heeft een eigen besturingssysteem waarin alles zeer nauw samenwerkt met Apple’s andere producten. In combinatie met een modern design en de meeste vooruitstrevende applicaties is de iPhone een smartphone van kwaliteit.

Eerlijk vergelijken, dan pas afsluiten

Laat je niet zomaar overhalen door een verkoper, maar gebruik de vergelijker. Vergelijk eerst voor je tot de aankoop overgaat. Vergelijk alle iPhone providers van Nederland: Hi, KPN, Telfort, T-Mobile, MTV Mobile, SIZZ en Vodafone. Zo kan je daarna zorgeloos een abonnement afsluiten. Met de vergelijker van BelkostenWijzer vergelijkt je heel eenvoudig en kan je kiezen voor jouw persoonlijke beste deal. Door de vergelijker weet je waar je het toestel het voordeligst kunt afsluiten en waar de prijzen van de belminuten, het sms’en het mobiele internet het meest voordelig zijn. Hierdoor kan je genieten van jouw Apple iPhone (5) in combinatie met de beste provider.

Met een smartphone binnen handbereik ben je altijd online. Met de iPhone 5 kan je naast bellen ook foto’s en filmpjes maken. Vervolgens kunnen deze direct gedeeld worden via Hyves, Facebook of Twitter. E-mailen, videochatten, gamen en het downloaden van applicaties behoren tot de mogelijkheden. Internetten krijgt met een iPhone 5 een hele nieuwe dimensie!

Beste deals van iPhone-providers

Doe eenvoudig jouw voordeel met de beste deals van de erkende iPhone-providers: T-Mobile, KPN, Vodafone, Hi of Telfort. Ongeacht of je wilt kiezen voor een iPhone 3GS of een iPhone 4 . Sluit jouw abonnement direct online af en bespaar tot honderden euro’s op jouw contract.

Direct hoge korting

Heb je een aantrekkelijke iPhone-aanbieding gekozen? Wacht dan niet te lang met het afsluiten. De aanbiedingen voor een iPhone-abonnement gelden vaak maar voor een korte periode. De webwinkel van jouw keuze berekent direct de hoge korting. Jouw abonnement loopt gewoon bij één van de erkende providers.