T-Mobile samenstellen abonnement


Vanaf 13 mei 2013 introduceert T-Mobile de Samenstellen en Samengesteld abonnementen. De Samenstellen abonnementen zijn zo ontworpen dat jij zelf je bundel kan bepalen. Hoeveel minuten, smsjes en aantal MB wil jij?

De Samengesteld abonnementen zijn bundels die al door T-Mobile zijn samengesteld. Deze abonnementen bevatten standaard minuten smsjes en MB internet. Er zijn in totaal 3 Samengesteld abonnementen.

Op deze pagina vind je alle informatie met betrekking tot de Samenstellen abonnementen en de Samengestelde abonnementen.

Wil jij ook een telefoon of Sim Only met een nieuwe T-Mobile Samengesteld of Samenstellen bonnementsvormen, of wil je deze vergelijken? Dat kan bij BelkostenWijzer, Vergelijk T-Mobile abonnementen.

Wat is nieuw bij T-Mobile Samenstellen

T-Mobile Samenstellen is een nieuwe abonnementsvorm die je naar je eigen smaak kan aanpassen. Daarnaast heeft T-Mobile ook nog 3 abonnementen die al zijn samengesteld voor jou. T-Mobile wilt zo op deze manier de consument de keuze geven wat hun precies willen hebben in het abonnement. De keuze is reuze. En het kan naar je persoonlijke smaak gevormt worden.

De Minuten die de Samengestelde bundels hebben variëren van 75 minuten tot onbeperkt minuten. De aantal MB’s variëren van 250 MB tot en met 5000 MB. De minuten worden per seconde afgerekent met een minimum van 1 minuut. De optie onbeperkt internetten staat standaard aan. Wanneer je over je bundel gaat wordt je internet snelheid verlaagd tot 64 Kb/s down en 32 Kb/s up.

Elke abonnement van T-mobile wordt automatisch op hun nieuwe 4G netwerk gezet. De snelheid die je in het contract afspreekt blijft wel gelden op het nieuwe 4G netwerk. Het nieuwe 4G netwerk wilt T-Mobile in 2014 in gebruik nemen. Dan moet de ombouw klaar zijn, en elke klant kan hier dan gebruik van maken.

Wat is nieuw bij T-Mobile Samengesteld

T-Mobile heeft ook 3 abonnementen die al zijn samengesteld. Het betreft hier hele specifieke gebruikers.

Speciaal voor de muziekliefhebbers heeft T-Mobile het “Muziek Pakket” ontwikkeld. Met “Deezer” heeft T-Mobile een eigen online muziek database waaruit je muziek kan beluisteren via een stream. Het “Muziek Pakket” heeft de volgende specificaties:

 • Deezer Muziek
 • 2.000 MB Internet
 • 150 minuten bellen
 • Het start abonnement

Dit abonnement kost € 38,60 per maand.

iPhone pakket

Vooral omdat het 4G netwerk van T-Mobile geschikt is voor de iPhone, heeft  het bedrijf een speciaal “iPhone Pakket” gelanceerd. Het “iPhone Pakket” heeft de volgende specificaties:

 • Visual Voicemail
 • 1.000 MB Internet
 • 200 minuten bellen
 • Het start abonnement

Dit abonnement kost € 37,00 per maand.

Europa pakket

Ben je erg reislustig en zwerf je regelmatig door Europa, maak dan gebruik van het speciale “Europa Pakket”. Het “Europa Pakket” heeft de volgende specificaties:

 • 500 MB voor het internet in Europa
 • 1.000 MB Internet in Nederland
 • 200 minuten bellen in Nederland

Dit abonnement kost € 45,50 per maand.

Hoe zijn de abonnementen eruit

Bij T-Mobile heb je de mogelijkheid om jouw abonnement samen te stellen uit een ruim assortiment belbundels en internetbundels. Het sms’en is altijd onbeperkt en zit in standaard in het abonnement.

Dus of je nu een belbundel van 90 minuten koppelt met een 5.000 MB internetbundel of je neemt alleen een 200 MB internetbundel, alles is mogelijk.

Wij hebben alle mogelijkheden op een rij gezet:

Abonnement Bel Sms MB
T-Mobile Samen Stellen 0 Onbeperkt 0 MB
T-Mobile Samen Stellen 90 Onbeperkt 250 MB
T-Mobile Samen Stellen 150 Onbeperkt 1.00 MB
T-Mobile Samen Stellen 200 Onbeperkt 2.000 MB
T-Mobile Samen Stellen 300 Onbeperkt 5.000 MB
T-Mobile Samen Stellen Onbeperkt Onbeperkt

Deze bundels kan je dus zelf samen stellen. Of je nou 5.000MB wilt met 90 minuten dan kan dat. Ook kan je bijvoorbeeld kiezen voor 200MB en geen minuten. Alle mogelijkheden zijn mogelijk.

Onbeperkt internet

Het gebruik van mobiel internet zit in de bundels van T-Mobile inbegrepen waarbij de snelheid verlaagd wordt naar 64Kb/s down en 32Kb/s up als je de datalimiet van jouw bundel hebt verbruikt. Hierdoor kan je dus gewoon zonder extra kosten blijven internetten, ook al heb je alle MB’s van jouw bundel verbruikt.

Met deze snelheden is het goed mogelijk om te internetten en te Whatsapp’en. Echter de zwaardere applicaties zoals Facebook en Youtube werken bij deze verlaagde snelheden niet tot nauwelijks.