Samsung Galaxy S3

Samsung-Galaxy-s3-wit-voor

Samsung Galaxy S3

Met een groter scherm en nog sneller dan de S2.

Overzicht Samsung Galaxy S3

Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is eindelijk gelanceerd in Nederland. De Galaxy S3 beschikt over een vlotte Quad Core processor en zal bestuurd worden door de nieuwste versie van Android. Het scherm van het toestel is 1,3 cm groter dan die van de Samsung Galaxy S2, maar het toestel is nauwelijks groter, doordat de randen dunner zijn. De Galaxy S3 is verder uitgerust met S Voice, waarmee het toestel met de stem bediend kan worden.

Informatie

De Samsung Galaxy S3 scoort goed in verschillende reviews. Het gebruiksgemak is erg goed, maar dit zijn we van Android al gewend. De camera van de telefoon wordt ook goed beoordeeld, net als het geluid, scherm en de accu van de telefoon. Naast S Voice Heeft Samsung de Galaxy uitgerust met features als Meteen Bellen, S Beam en Slim Melden. Deze features moeten de Galaxy S3 nog gebruiksvriendelijker maken.

Met Meteen Bellen kan de zender van een bericht direct gebeld geworden door de telefoon naar het oor te brengen. Door S Beam kunnen twee Samsung Galaxy S3 telefoons via NFC contact maken en vervolgens bestanden uitwisselen. Slim Melden is waarschijnlijk de handigste feature, want deze zorgt ervoor dat je alle meldingen te zien krijgt nadat je het toestel een tijd niet hebt gebruikt.

Hoe scoort de Samsung Galaxy S3?
Kieskeurig: 9,4
Tweakers: Zeer goed

Voordelen en nadelen

Voordelen Samsung Galaxy S3

  • Mooi toestel

Nadelen Samsung Galaxy S3

  • Geen 4G

Specificaties Samsung Galaxy S3

In het kort
Scherm Super AMOLED HD 4,8 inch
Resolutie 720 x 1280
Gewicht 1.4 GHz Quad Core gram
Camera 8 megapixel
Besturing Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Uitgebreid
Vormgeving Candybar
Afmeting 136,6 x 70,6 x 8,6 mm
Processor Samsung Quad Core 1,4 GHz
Touchscreen Capacitief touchscreen
Geheugen 16 GB dynamisch geheugen
Geheugenkaart sloten Ja
Standbytijd 790 uur
Simkaartformaat Micro-SIM

Foto’s Samsung Galaxy S3

Samsung-Galaxy-s3-wit-voor Samsung-Galaxy-s3-wit-achterSamsung-Galaxy-S3-wit-zij

Video’s Samsung Galaxy S3

Prijzen Samsung Galaxy S3

De prijs van Samsung Galaxy S3 verschilt per aanbieder, Belkostenwijzer richt zich vooral op abonnementen, en abonnementen in combinatie met telefoons.
Wij vergelijken de verschillende abonnementen met telefoon in combinatie met jouw gebruik, dat kan via de link hieronder.
Vergelijk Samsung Galaxy S3 abonnementen.