Home / Apple iPhone 5

Apple iPhone 5

iPhone 5 Voorkant Zwart

Apple iPhone 5

High end met uniek design, groter scherm en dunner dan de 4S.

Overzicht Apple iPhone 5

De nieuwste versie van een reeks van succesverhalen, de Apple iPhone 5. Hij is groter geworden dan de Apple iPhone 4S. Ook de behuizing is veranderd. Dit is glas met aluminium geworden. Met een snellere processor, een betere camera en de nieuwe functies in iOS 6 heeft de Apple iPhone 5 alles in huis om te concurreren met andere high end toestellen. Het toestel is van hoge kwaliteit doordat onder andere glas, metaal en andere high end onderdelen zijn gebruikt. De Apple iPhone 5 biedt voor iedereen wat wils en voelt zeer gebruiksvriendelijk aan door de interface. Kortom ben je op zoek naar een high end telefoon met goede specificaties? Dan is de iPhone 5 zeker iets voor jou.

Informatie

De iPhone 5 van Apple is op dit momenteel het topmodel binnen de iPhone reeks. Het toestel beschikt over een 4 inch retina display met een resolutie van 640 x 1136. Het toestel heeft tevens een 8 megapixel camera waar Full HD (1080P) foto’s en video’s mee geschoten kan worden. Naast deze functies beschikt de Apple iPhone 5 ook over een uniek design waarin hoogwaardige materialen zijn gebruikt. Zo is er bijvoorbeeld metaal en glas gebruikt in de productie van het toestel.

Het display van de iPhone 5 zorgt er voor dat je haarscherp alle content kan bewonderen. Onder de motorkap van het toestel zit een Dual Core processor die zijn werk doet op 1,3 GHz. Daarnaast zit er 2 GB RAM geheugen in het toestel wat er voor zorgt dat het toestel snel aanvoelt. De iPhone 5 is beschikbaar in 16, 32 en 64 GB geheugen en in de kleuren zwart en wit.

Hoe scoort de Apple iPhone 5?
Kieskeurig: 7,7
Tweakers: goed

Voordelen en nadelen

Voordelen Apple iPhone 5

  • Veel applicaties
  • Uniek design
  • Hoogwaardig materiaal design
  • Gebruiksvriendelijke interface

Nadelen Apple iPhone 5

  • Prijs
  • Weinig mogelijkheden tot het aanpassen van software zoals bij Android

Specificaties Apple iPhone 5

In het kort
Scherm Retina 4,0 inch
Resolutie 640 x 1136
Gewicht 112 gram
Camera 8 megapixel
Besturing iOS 6.1
Uitgebreid
Vormgeving Candybar
Afmeting 123,8 x 58,6 x 7,6 mm
Processor Apple Dual core 1,3 GHz
Touchscreen Capacitief touchscreen
Geheugen 16/32/64 GB dynamisch geheugen
Geheugenkaart sloten Ja
Standbytijd 225 uur
Simkaartformaat Micro-SIM

Foto’s Apple iPhone 5

iPhone 5 Voorkant Zwart iPhone 5 Zwart AchterkantApple iPhone 5 zwart zij

Prijzen Apple iPhone 5

De prijs van Apple iPhone 5 verschilt per aanbieder, Belkostenwijzer richt zich vooral op abonnementen, en abonnementen in combinatie met telefoons.
Wij vergelijken de verschillende abonnementen met telefoon in combinatie met jouw gebruik, dat kan via de link hieronder.
Vergelijk Apple iPhone 5 abonnementen.