Een nieuw product van Apple

22 juli 2014

Ieder jaar weer komt het bekende merk Apple met diverse nieuwe producten. Het kan daarbij gaan om een nieuwe versie van de tablet of natuurlijk een nieuwe mobiele telefoon. Er zijn veel mensen die gebruik maken van de iPhone. Dit toestel is dan ook zeer prettig in gebruik en tevens van hoge kwaliteit.

Een nieuw product

Ook dit jaar komt Apple weer met een nieuw product, namelijk de iPhone 6. Dit wordt de verbetering van de iPhone 5S. De iPhone 5S werd enorm veel verkocht en was dan ook een groot succes. Vanaf september 2014 kunnen mensen gebruik gaan maken van de nieuwe iPhone 6. Maar wat is er nou het verschil tussen deze twee telefoons?

Een dunner scherm 

Een van de kenmerken van de nieuwe iPhone 6 is het enorm dunne scherm. Het scherm zou een stuk dunner en tevens groter zijn gemaakt dan zijn voorganger. Het is echter mogelijk om een keuze te maken uit twee variaties, namelijk de 4,7-inch of de 5,5-inch. Zo kunnen de consumenten zelf kiezen hoe groot hun telefoon moet zijn.

Draadloos opladen

Een van de kenmerken waar veel over gepraat wordt is het draadloos opladen. Er gaat het gerucht rond dat met de iPhone 6 het mogelijk zou moeten kunnen zijn om draadloos op te laden. Of deze speculaties ook echt waar zijn is nog onbekend. Wat wel bekend is, is dat ook deze telefoon weer een groot succes gaat worden. Met de vele aandacht dat de telefoon al heeft in de media kan het niet anders dan dat het weer een groot succes wordt.